Напишете дума/думи за търсене

Как да се обличаме, за да изглеждаме перфектно на снимки

Да правим снимки в наши дни, е същото като да се смеем, да се усмихваме или да пием вода. Технологиите, свързани с фотографията, се развиват по-бързо от много други индустрии. Но понякога дори момичетата с перфектна фигура излизат много зле на снимките.

За да не се случи това и на вас, научете тези 5 прости, но гениални начина на обличане, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно на всяка снимка.

Монохромен тоалет

Изберете горната и долната част на облеклото в един и същ цвят. Този подход визуално ще ви направи по-стройни и по-високи. Основното условие за избора на обувки и аксесоари е правилната комбинация от нюанси.

V-образно деколте

Ако не сте собственик на дълга шия, тогава забравете за полояки, чокъри и други аксесоари, които ще я скъсят. V-образното деколте ще ви помогне. Ризи, топове, рокли - всички те перфектно ще се справят със задачата визуално да отворят деколтето и да намалят ширината на раменете.

Тесни панталони

Крака до ушите е мечта на почти всички момичета по света. За да сбъднете този блян дори само на снимка, изберете дънки по вас или панталони с тясна кройка. Перфектното допълнение ще бъдат кокетни обувки на висок ток, особено бежови, възможно най-близки до естествения нюанс на кожата ви.

Дрехи с принт

Малък и дискретен принт върху материята визуално ви „събира“ в обектива на камерата, благодарение на което ще изглеждате „по-компактни“ и по-слаби на снимката. Но бъдете внимателни и не забравяйте да изберете правилния модел в съответствие с вашите естествени данни и предназначението на кадъра.

Подчертайте талията

Има много начини да направите това. Като маркирате границите на талията, ще коригирате силуета и ще изглеждате много добре без изтощителна диета поне на снимката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X