Напишете дума/думи за търсене

Тази напитка се грижи за кръвното и паметта

Сокът от целина е панацея за огромен брой заболявания и неразположения. Той спечели сърцата на милиони хора по света, доказвайки своята стойност. Прясно изцеденият сок от това растение се превърна в задължителен за много известни личности.

Целината има антиалергични, слабителни, антисептични свойства, повишен тонус. Тя е богата на витамин С, благодарение на което възстановява кръвообращението, нормализира кръвното налягане.
Желязото, магнезият и калцият в целина подобряват имунната система. Това растение е в състояние да повиши нивото на хемоглобина в кръвта, подобрява паметта, предпазва от болестта на Алцхаймер.

Целината има благоприятен ефект върху нервната система, намалява съдържанието на кортизол - хормона на стреса, лекува метаболитни нарушения, подобрява състоянието на кожата, лекува екзема, псориазис и дерматит. Целината съдържа лутеолин, който има максимален противовъзпалителен ефект и спомага за подмладяване на организма.

В нея има фталиди и полиацетилени - вещества, които неутрализират канцерогените. Целината облекчава болезнените менструации и менопаузата. В състояние е да се справи с мигрената.
Изпробвайте тази рецепта в продължение на няколко дни и няма да може да спрете, тъй като ефектът ще бъде забележим дори външно.

Изцедете сока на 1 връзка целина и консумирайте веднага.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X