Напишете дума/думи за търсене

Ето това искат наистина жените от една връзка

Когато попитате една жена какво иска в ежедневието, тя доста често не е наистина сигурна в отговора, но когато става въпрос за това, което тя търси в един мъж, тя винаги има идея.

Кои са най-желаните мъжки качества, които дамите търсят в отношенията си?

На първо място жените искат джентълмен. Ние заслужаваме някой, който е учтив и знае как да се отнася с дама. Не говоря за това, че винаги трябва да държи вратата отворена за нас или да ни предлага неговото яке, когато е студено. По-важното е да ни говори с уважение и да ни прави комплименти. Маниерите и учтивостта винаги се оценяват.

Жените искат нежен мъж. Ние не само оценяваме гушкането при закрити врати, но и нямаме нищо против да имаме малко обич, изразена и в публичното пространство. Едно свойски, но уютно държане за ръце или бързо докосване на кръста в претъпкана стая. Искаме някой, който не се притеснява, да покаже привързаността си към нас, независимо от ситуацията.

Жените искат грижовник. Не казвам, че трябва някой постоянно да ни върви по дупето. По-скоро някой, който няма нищо против да ни сготви или донесе супа, когато сме болни, или да вземе тампони от аптеката, когато ние сме в невъзможност за покупки. Или да измие чиниите, защото усеща, че сме претоварени от деня си. Важното е той да забелязва нас и нашите нужди.

Жените искат равенство. Половите роли са остарели, така че нека ги забравим напълно. Що се отнася до домакинските задължения, и двете страни трябва да поемат инициатива. Дали това е балансиране за това кой ще плати сметката за вечеря, когато сте навън, или някой, който се занимава с прането, докато другият готви, няма значение. Искаме отговорностите да бъдат балансирани, а не специфични за пола.

Жените искат романтик. Ние не търсим някаква фантазия, извадена направо от роман на Никълъс Спаркс, но търсим някой, който не се страхува да се свърже с романтичната си страна. Жестове като изненада с цветя, любовно съобщение или планирана нощ за среща са най-добрите и достойни начини, които ни карат да плачем с щастливи сълзи.

Жените искат най-добър приятел и доверен човек. Да имаш приятелство в една връзка е крайната цел. Ако не може да бъдете приятели с партньора си, тогава защо сте заедно? Имаме нужда от човек, с когото да се чувстваме комфортно, за да говорим за нашето тъмно минало, болезнени проблеми и житейски трудности. Най-важното е, че искаме някой, който никога няма да ни съди. Някой, който ще слуша без преценка и ще ни даде своите честни отзиви и утеха. И разбира се, някой, с когото може да се смеем безкрайно.

Жените искат мажоретка. И не, не говоря за такава в къса пола с помпони. Вместо това всички жени искат някой да подкрепи всичките ни най-смели мечти и да ни насърчи да ги постигнем.

Жените искат мачкане в чаршафите. Разбира се, обичаме лошите момчета, които ни дърпат за косата и си падат по грубия секс, за който жадуваме. Ние обаче искаме и някой, който може да целува нежно телата ни и да прави страстна любов. Независимо как е в леглото, ние просто искаме някой да ни накара да се чувстваме като най-секси жена в света.

Жените искат боец. И не, не говоря за уличен побойник. Искаме някой, който няма да се откаже от връзката ни, когато нещата станат трудни. Някой, който ще забрави за дребните аргументи и ще се държи за нас, независимо от това, което животът може да ни подхвърли. Някой, който полага усилия да се бори за нашата споделена любов.


Как се излиза от токсична връзка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X