Напишете дума/думи за търсене

Black Friday за душата

Съвсем скоро попаднах на едно изследване, че 96% от българите знаят какво представлява кампанията Black Friday и че доста голям процент от тях ще се възползват от нея. За повечето тя е шанс да си купят основно електроуреди и телевизори с големи отстъпки или да дадат старт на празничното пазаруване. По принцип звучи разумно да си вземеш скъп телевизор или хубава пералня със сушилня на сериозно намалени цени, както и да отметнеш подаръците за роднините, но не би трябвало да се фокусираме само върху практичното, а и върху неща, които просто ни правят щастливи.

Инфлуенсърката CvetyBaby пусна неформално проучване в профила си в Инстаграм – какво ще си купят нейните последователи на Black Friday тази година. Направи ми впечатление, че все повече хора залагат на дрехи, обувки, малки електроуреди и детски играчки.

Евгения Джаферович, която кара втора карантина и търси как най-добре да съчетае забавното с полезното у дома, се е насочила към нов лаптоп за дъщеря й Леа, както и играчки за малкия Бо. Мъжът в семейството – Ваня Джаферович, за поредна година ще си купи FIFA21от Black Friday на eMAG.

Актьорът Юлиан Вергов също чака с нетърпение 20 ноември; какво ще си вземе от Black Friday ще разберем впоследствие, но със сигурност няма да са зимни гуми, защото миналата година се оборудва с такива.

Какво ще си купя аз ли? Надявам се тази година вече да успея да стигна до така желания от мен фотоепилатор Philips. Разбира се, в списъка ми има лего за малкия ми син, FIFA 21 за големия и палто за мъжа ми.

Тази година офертите на eMAG наистина са от друго измерение. На 20 ноември ще можете да откриете картина на Иван Милев, червено вино за колекционери в карантина, рамка за дезинфекция и хигиенизиране за хипохондриците и екскурзия в чужбина за безстрашните. Както са казали хората: „за всекиго по нещо”. Какво по-хубаво – цял ден да се отдадеш на shopping с „извънземни” намаления, и то седнал пред компютъра.

Разгрявай пръстчетата, направи си списък и се зареди със силно кафе, Black Friday идва с пълна сила.

X