Напишете дума/думи за търсене

5 книги на издателство Хермес, които си струва да прочетете

Източник: Pixabay

Очарованието на книгата е пословично. Ароматът, който идва от стотиците страници на някоя стара, но вечна творба, е опияняващ, а ние имаме чувството, че можем да я прочетем на един дъх… И защо не! Между редовете се кипрят интригуващи слова, които оставят траен отпечатък върху съзнанието ни, а насладата за фантазията е безгранична. Започваме да четем и мигновено се пренасяме в друго време и на друго място. Забравяме за реалността и се оставяме в прегръдките на някоя минала епоха, когато всичко е било красота и безкраен романс. Изберете книги от издателство "ХЕРМЕС" и се отдайте на четенето.

Кои 5 книги на издателство "Хермес" са задължителни за всяка домашна библиотека

Някои автори и заглавия просто трябва да присъстват във всяка домашна библиотека. Те са интересни, изпълнени със смисъл и предпочитани от повечето възрастови групи. Крият в себе си специално послание, което ще докосне душата на всеки читател. Обхващат различни литературни жанрове и са топ 5 от най-купуваните книги на издателска къща "Хермес":

„Калуня-каля“ от Георги Божинов;

„Бабо, разкажи ми спомен“ от Ивинела Самуилова;

„Бих умрял за теб и други изгубени истории“ от Ф. Скот Фицджералд;

„Тънкото изкуство да не ти пука“ от Марк Менсън;

„Сън“ от Камелия Кучер.

Тези и още много други произведения в издателство "Хермес" са предизвикали силен читателски интерес, който гарантирано ще се породи и у вас. Купете интересно четиво и се насладете на своите мигове далеч от реалността.

Какви жанрове ще откриете в книжарница "Хермес"

Литературните жанрове, които издателството предлага, са много - класика, хумор, любовни романи, трилъри и др. Но може да откриете и много интересни четива, които нямат художествена насоченост, а са по-скоро като наръчници за това как да водим по-смислен и пълноценен начин на живот. Същите са посветени на теми като красота, здраве, спорт, пътувания, философски течения, взаимоотношения, отглеждане на децата, образование и др. Преди да решите кои точно предложения на издателството да поръчате, се замислете каква тематика би ви била най-полезна и интересна. Можете да заложите още на книги, като:

„Камбаната“ от Недялко Славов;

„Заобиколени от идиоти“ от Томас Ериксон;

„Аз преди теб“ от Джоджо Мойс;

„Мъжът от Константинопол“ от Жозе Родригеш душ Сантуш;

„Малък наръчник по хюга“ от Майк Викинг;

Книгите на Владимир Зарев.

Може ли да поръчате книги онлайн

Издателство "Хермес" предлага на своите читатели не само богат асортимент от заглавия и автори, но и възможност за лесна и бърза поръчка на всяко едно от наличните произведения. След като вече сте направили своя избор, добавете артикула в количката, преминете към завършване на поръчката и уточняване на детайлите по доставката. Приятно четене!

X