Напишете дума/думи за търсене

Рудолф ван Веен направи предаване за малки пекари

Пролетта по 24KITCHEN идва с новото предаване на популярния холандски водещ и майстор-сладкар Рудолф ван Веен – „Пекарната на Рудолф: Малките пекари“. Този път Рудолф не е сам в кухнята – той отваря вратите на своята добре позната пекарна за група деца, които имат желание да се научат как да приготвят различни десерти, торти, сладкиши и бисквити от самия майстор.

Във всеки епизод той ще споделя някои от триковете на занаята с малките пекари и заедно ще приготвят две специални рецепти. Ще направят едно по-сложно ястие, избрано от Рудолф, а след това ще помогне на сръчните си гости да приготвят свое любимо лакомство.

Мисията им е да се изненадат един друг и да се вдъхновят с вкусни изкушения. Младият талант и добрата доза опит вървят ръка за ръка в това приключение в пекарната. Малките пекари имат възможност да се учат отблизо и да получат набор от полезни съвети от Рудолф. Те споделят много общи „съставки“ – любовта към печивата, желанието да изненадват с вкусни и впечатляващи кулинарни творения и, разбира се, това, че обичат да си похапват сладко.


Малките гости демонстрират своите таланти в пекарната. Синът на Рудолф например обича да пече сладки с формата на мечета. Рудолф пък го изненадва с шоколадов фонтан и бонбони Маршмелоу. Близнаците Фин и Нор приготвят еклери, които Рудолф превръща в приказна еклерова кула. Той научава от Сиера кои са деликатесите, които най-често се приготвят в Суринам, а след това споделя с Розали любовта си към немските сладки изкушения. Тъй като Джил не обича сладки ястия, с Рудолф предприемат едно пътешествие в света на солените печива.

Епизодите на новата кулинарна поредица, „Пекарната на Рудолф: Малките пекари“, ще се излъчват премиерно от 6.04., всеки вторник, от 13 ч. по 24Kitchen.

За да вдъхновят зрителите да пресъздадат рецептите от предаването вкъщи, 24Kitchen и Рудолф ван Веен ги канят да вземат участие в специалната игра „Предизвикателството на Рудолф“.

Те могат да участват за възможността да спечелят чудесна награда – кухненска машина, като следват трите стъпки описани по-долу.

• Да приготвят една от показаните рецепти в някой от епизодите на предаването и да публикуват снимка на готовия десерт в своя профил във Facebook или Instagram, като отбележат страницата на 24Kitchen –- 24Kitchen Bulgaria във Facebook, а в Instagram - @24kitchenbg.
• Да добавят хаштаг #RudolphsChallenge
• Да се съгласят с Политиката и условията на играта писмено в описанието на публикацията си
Повече информация за играта и нейния срок:
https://www.24kitchen.bg/special/vkliuchi-se-v-predizvikatelstvoto-na-rudolph

„Пекарната на Рудолф: Малките пекари“ пристига по 24Kitchen с нови вдъхновения и приключения в кухнята.

Снимките са предоставени от 24Kitchen.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X