Напишете дума/думи за търсене

здраве

;
В кухнята на Tolik, с когото и Джулия Чайлд би врътнала едни сарми (+рецепти)

В кухнята на Tolik, с когото и Джулия Чайлд би врътнала едни сарми (+рецепти)

Анатолий Попов е по-известен като Tolik, но също така е известен като „Tolik, в чиято кухня ухае ммммммм“, „Tolik, на когото манджичките са мамма миа!“, „ Tolik

Песто от макадамия и рукола

Песто от макадамия и рукола

8 порции 10 мин необходими продукти: 1/2 връзка рукола 1 ч.ч. печена макадамия 1 ч.ч. магданоз на ситно 100 г настърган пармезан 2 счукани скилидки чесън 1 малка червена люта чушка без семките на

Шоколадов фъдж с шамфъстък

Шоколадов фъдж с шамфъстък

Необходими продукти: 170 г шоколад 200 мл подсладено мляко 1/2 ч.ч. натрошен шамфъстък 1 ванилия Начин на приготвяне: 1 Пригответе малка правоъгълна или квадратна форма

Владимир Мутаров: Месо трябва да се яде само веднъж седмично

Владимир Мутаров: Месо трябва да се яде само веднъж седмично

Чели сме, че ако месото в по-големи количества не е полезно и дори ни състарява. В същото време е неоспорим факт, че то е много важно в ежедневното ни меню

Всичко, което трябва да знаем за виното

Всичко, което трябва да знаем за виното

Виното е най-благородната алкохолна напитка, която в умерени количества е полезна за здравето. Известна е на хората от няколко хилядолетия и е най-добрата компания както за прости

Спагети със спанак, гъби и домати

Спагети със спанак, гъби и домати

Необходими продукти: 1 с.л. зехтин 1 скилидка чесън 200 г гъби 6 големи листа спанак 1 ч.ч. консервни домати наполовина 2 с.л. бита сметана 1/4 ч.ч. настърган пармезан 6 големи листа босилек прясно

Турция ни гощава с адана кебап и шоколадова баклава (+рецепта)

Турция ни гощава с адана кебап и шоколадова баклава (+рецепта)

Сред най-любимите ястия на нашите комшии са дюнер кебап, шиш и пилаф. А запретнат ли ръкави да месят тестени изделия, туркините забравят за всичко, и домовете им ухаят на прясно изпечени гевреци

Чесново агнешко с лимонов дресинг

Чесново агнешко с лимонов дресинг

4 порции 50 мин необходими продукти: 900 г агнешки бут 6 скилидки чесън на ситно 1 с.л. зехтин 2 ч.л. сушен риган 250 г тиква 300 г зелен фасул за дресинга 1/4 ч.ч

Диетологът Огнян Симеонов: Киснете ядките във вода

Диетологът Огнян Симеонов: Киснете ядките във вода

Продължаваме да ви срещаме с най-известните ни диетолози, за да разберем как се хранят и как поддържат здравето си и формата си самите те. Огнян Симеонов закусва плодове и ядки Диетологът Огнян

Ивелина от "Добра храна от Иви": Целувките с кардамон и сметана са неустоими (+рецепти)

Ивелина от "Добра храна от Иви": Целувките с кардамон и сметана са неустоими (+рецепти)

36-годишната Ивелина от Бургас определя себе си като съпруга и майка, отдадена изцяло на семейството и кулинарията. Тя признава, че през последните години е открила най-мощното си вдъхновение и мисли

X