Напишете дума/думи за търсене

здраве

;
Как лесно да проверим качеството на храната

Как лесно да проверим качеството на храната

Колкото и да се опитваме да се храним здравословно, най-важно е качеството на продуктите, които слагаме на масата. От грамотния избор на храни зависи не само вкуса на ястията, но и здравето

Минипалачинки с бял шоколад

Минипалачинки с бял шоколад

богато на калций лесно 30 мин 8 порции За една порция: 350 ккал мазнини 12 г холестерол 60 мг въглехидрати 17 г протеини 3,9 г фибри 0,5 г необходими продукти: 2 яйца 1 ванилия 1/2 ч.ч

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Рядко приготвям нечия чужда рецепта по два пъти. Ако се получи от първия път – чудесно, успяла съм. Ако не се получи, не съм успяла и по-добре да пробвам с друга

Пиле със сметана и макарони

Пиле със сметана и макарони

богато на желязо лесно 6 порции 35 мин За 1 порция: 566 ккал мазнини 31,1 г холестерол 146 мг въглехидрати 38,3 г протеини 32,3 г необходими продукти: 400 г макарони 1+2 с.л. зехтин 2 с.л

Защо ме сърбят зърната?

Защо ме сърбят зърната?

Много може да са причините да ви сърбят зърната на гърдите. Като цяло те са чувствителни. Може да се раздразнят от триене, екзема, кърмене или бременност

Нетрадиционни гозби с традиционни храни

Нетрадиционни гозби с традиционни храни

Боб, ориз, тиква, карфиол, шоколад – много са продуктите, които винаги са ни на една ръка разстояние и обикновено употребяваме в няколко заучени варианта

Кога се добавя солта при различните видове ястия

Кога се добавя солта при различните видове ястия

Ще започнем с това, че се срещат все повече привърженици на безсолното готвене и ядене. Всички знаем за вредата от солта, но малцина могат да приемат храната напълно безсолна

Какво пият столетниците в Сините зони

Какво пият столетниците в Сините зони

Въпреки че има доста дебати около рекламирането на алкохола като нещо, което е полезно за нашето здраве, фактът е, че хората, живеещи в Сините зони, които са места с най-висока концентрация на

Лесно приготвяне на суши у дома (+рецепта)

Лесно приготвяне на суши у дома (+рецепта)

Суши е типично японско ястие, направено от ориз в оцет и сурова риба. Най-подходящите видове риба за приготвянето му са тон, червеноперка, калкан и морски костур

Грешките, които допускаме при готвене на паста

Грешките, които допускаме при готвене на паста

Има ястия, които изглеждат фасулска работа – като ястията с паста, с ориз или с картофи, но всъщност точно те имат доста особености и почти всички ние допускаме грешки, докато ги готвим

X