Напишете дума/думи за търсене

козунак

;
От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

Ако седмица след Великден ви втръсне от вкуса на козунака или пък той започне да изсъхва, можете с остатъците от него да сътворите нещо ново и още по-сладко. Ето няколко идеи

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Дори да не се запасим с прекалено много храна, все ще остане нещо от великденската трапеза. Какво да правим с тези остатъци, за да не ги хвърляме, вижте сега

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти първа част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти първа част

Всяка година ви даваме идеи какво да направите с остатъците от празничната трапеза и тази година няма да изневерим на традицията. Яйцата, мезетата, агнешкото С варените яйца може да направите стотина

Практични съвети за перфектен великденски козунак

Практични съвети за перфектен великденски козунак

Има множество рецепти за приготвяне на козунак с различно ниво на сложност и разнообразни резултати. Но при всяка рецепта е важно да спазваме няколко основни правила: Тестото не трябва да е рядко

Спаначени рулца

Спаначени рулца

богато на витамин К лесно 8 порции 40 мин За една порция: 336 ккал мазнини 23 г холестерол 10 мг въглехидрати 25 г протеини 7 г фибри 1,3 г необходими продукти: 1 лист бутер тесто 150 г

Триъгълници с извара

Триъгълници с извара

богато на тиамин лесно 16 порции 70 мин За една порция: 139 ккал мазнини 5 г холестерол 23 мг въглехидрати 20 г протеини 4 г фибри 0,7 г необходими продукти: 400 г брашно 200 г вода 1 1/2 ч.л

Изненадващи рецепти с лук

Изненадващи рецепти с лук

Няма да повярвате колко лесно може да разнообразите някои от обичайните ястия. Например с помощта на един най-обикновен продукт, какъвто е лукът. Пюре от лук С него може да обогатите аромата на

Как да направим тестените храни по-здравословни (+рецепта)

Как да направим тестените храни по-здравословни (+рецепта)

Всички сме наясно с ползите от намаляването на тестените храни в нашето меню и въпреки това тестото традиционно присъства в кухнята ни и ни липсва, когато се ограничаваме от него

Брускети с гъби и кашкавал

Брускети с гъби и кашкавал

богато на селен лесно 4 порции 20 мин За една порция: 119 ккал мазнини 5 г холестерол 10 мг въглехидрати 12 г протеини 5 г фибри 0,8 г необходими продукти: 4 филии хляб 100 г гъби 1 ч.л

Облачни яйца – звезда в закуските

Облачни яйца – звезда в закуските

Сигурно ви е омръзнало да ядете яйца – бъркани, на очи, по панагюрски, като омлет. Само през тази година сте извъртели по няколко пъти всички възможни рецепти за яйца, нали? Е, не всички

X