Напишете дума/думи за търсене

месо

;
Направи си сам истински френски пастет (+рецепти)

Направи си сам истински френски пастет (+рецепти)

Вече ви показахме основните начини да си приготвим разядки и пастети, които не съдържат месо, но няма какво да се лъжем – българите обичат да замезват главно с месо

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

В кухнята на Божана Кацарова: Не робувайте на рецепти!

Божана е фурия. За секунда помита спомените за онези кулинари с предавания по телевизията, които ни приспиваха, вместо да ни запалят. И със сигурност няма нищо общо с онези „лаборанти“

Още 10 малки подобрения, които ще променят живота ви след 40

Още 10 малки подобрения, които ще променят живота ви след 40

Вече ви споделихме някои съвети за това как да имате по-здравословни и осъзнати навици след 40-годишна възраст. Може да прочетете първа част на материала тук. Ето и продължението. 11

Печен джолан с анасон и джинджифил

Печен джолан с анасон и джинджифил

Необходими продукти: 2 малки свински джолана с кожа 1 с.л. червен пипер 1 с.л. олио сол и черен пипер на вкус 1 малко парче джинджифил 1 цяла необелена глава чесън 2 зърна карамфил 1 зърно звезден

Зелето със свинско ни омръзна. Какво ново да приготвим с него (+рецепти)

Зелето със свинско ни омръзна. Какво ново да приготвим с него (+рецепти)

Все още по каците се търкяла по някоя и друга зелка, но сигурно вече са ви омръзнали традиционното свинско със зеле, както и зелевите сарми. Ще ви припомним още няколко начина да приготвите любимия

Рецепти за коледни месни вечери

Рецепти за коледни месни вечери

Печено пиле с мед и горчица лесно 6 порции 100 мин 1/3 ч.ч. меко масло 1 с.л. пресен лук на ситно 2 ч.л. дижонска горчица 2 ч.л. мед 2 кг пиле 2 с.л. брашно 2 ч.ч

Медени ребърца

Медени ребърца

Необходими продукти: 1 кг свински ребра 1 малко парче настърган джинджифил 1 скилидка счукан чесън 2 с.л. сос Уорчестър 1 с.л. мед 2 с.л. балсамов оцет 2 с.л

Средиземноморската кухня - храна за дълголетие (+рецепти)

Средиземноморската кухня - храна за дълголетие (+рецепти)

Средиземноморската кухня не е продукт на определена етническа група или култура. Това е нарицателно за кулинарните тенденции, които се споделят от различни народи

Стековете, с които се гордеят различните държави (+рецепта)

Стековете, с които се гордеят различните държави (+рецепта)

За вкуса не е прието да се спори, особено когато става дума за пържоли. Някои харесват по-тлъстите меса, други - по-фините и деликатни, а трети обожават рибни стекове

Индонезийската кухня разчита на лютото и кокоса (+рецепти)

Индонезийската кухня разчита на лютото и кокоса (+рецепти)

Отделните региони в Индонезия си имат свои характерни вкусове и специалитети, но в тях почти винаги присъства риба, продукти от кокосови орехи и чушки чили

X