Напишете дума/думи за търсене

рано

;
Рецепта на проф. Мермерски за имунитет и силно сърце

Рецепта на проф. Мермерски за имунитет и силно сърце

Проф. д-р Христо Мермерски е известно име в народната медицина. Истината е, че докторската му степен не е по медицина. Въпреки това той е написал цели 13 книги за целебно и здравословно хранене

Храни и напитки, които помагат при преяждане

Храни и напитки, които помагат при преяждане

На глада очите са големи, затова често когато седнем на масата изяждаме много по-голямо количество от това, което е нужно на тялото ни. Особено опасни са празничните трапези

11 невероятни ползи от белия чай

11 невероятни ползи от белия чай

Никога не сте чували за бял чай? Това е най-малко преработеният от всички сортове чай. Произвежда се от листа и пъпки на растението Camellia Sinensis, които се изскубват в деня преди да се отворят

Особености на активните и пасивните приятелства

Особености на активните и пасивните приятелства

Всички сме наясно, че има различни видове приятелства. А автентичността е ключът. Знаете ли, че пасивните приятелства са изключително важни. Те генерират положителни моменти във вашето ежедневие

Лека почистваща напитка за черния дроб

Лека почистваща напитка за черния дроб

Тази рецепта за детокс ще помогне за прочистването на черния дроб. Тя е подходяща за вегани, не съдържа глутен, нито млечни продукти и рафинирана захар. Основната съставка в нея е цвеклото

Ползите от синбиотиците

Ползите от синбиотиците

Храносмилателната ни система постоянно е подложена на токсично натоварване от химическите вещества, приемани с въздуха, водата, храната и медикаментите

Какво се случва с организма, ако пием джинджифилов чай всеки ден

Какво се случва с организма, ако пием джинджифилов чай всеки ден

Чаят от джинджифил има затоплящ, леко пикантен вкус. Може да си купите готови пакетчета с чай от джинджифил, но най-добре е да си го направите сами вкъщи, като запарите 1 с.л

Ферментирал ориз коджи – хит в храненето за здраве

Ферментирал ориз коджи – хит в храненето за здраве

От комбуча и кимчи, до кисело зеле и кефир, ферментиралите храни стават все по-често срещани в ресторантите, хранителните магазини и дори в домашните кухни

Плюсове и минуси на порното върху връзката

Плюсове и минуси на порното върху връзката

Откакто списанието Playboy е публикувано за първи път през 50-те години, обществото стана все по-толерантно към порнографията. Сега имаме незабавен достъп до този тип съдържание от почти всяка точка

Какво става с тялото ни, ако всеки ден ядем маслини

Какво става с тялото ни, ако всеки ден ядем маслини

Маслините са част от нашата трапеза и винаги са били обичан продукт от българина. Една от причините е в близостта ни до държави, за които маслината е не просто традиционен продукт, но и символ

X