Напишете дума/думи за търсене

9 признака, че не трябва да прекратявате връзката си

В живота винаги е по-лесно да счупиш нещата, отколкото да се обърнеш и да ги поправиш многократно. Биха ли били достатъчни няколко дъждовни бури, които да ви принудят да си съберете багажа и да заминете за място, предлагащо целогодишно слънце?

Не бързайте толкова бързо да прекратите връзката или приятелството си, без да се опитвате да ги поправите и да си зададете въпроса „Направих ли всичко по силите си, за да разреша съществуващия проблем?“

Ето 9 признака, че не трябва да прекратявате връзката си.

Наличие на чудесна сексуална химия

За повечето двойки скучният сексуален живот може да представлява проблем и за двамата партньори. Но тези от вас, които се карат, но имат страхотен сексуален живот, трябва да се обърнат и да помислят на глас.
Наистина може да имате голям късмет, че имате иновативен партньор, който предизвиква невероятна химия между вас двамата. Би трябвало да може да поддържате нещата интересни помежду си. Това изисква взаимни усилия и внимание.

Страхотни сте заедно, по-силни и пълни

По-добър човек ли сте, който се вдъхновява и се радва, когато партньорът ви е около вас? Вашата друга половина предизвиква и вдъхновява ли ви? Ако работите, за да бъдете най-добрата своя версия, когато партньорът ви е наоколо, никога не трябва да го напускате.
Ако имате такава муза в живота си, не я пускайте.

Вашият партньор подкрепя вашите мечти

Половината от мечтите ви са постигнати, ако имате някой, който се доверява на вашия потенциал и намира уникални начини да ви вдъхнови.
Когато напуснете скучната си работа, за да отворите сладкарница и вашият партньор ви подкрепи в това, може да ви очаква голямо бъдеще заедно. Никога не оставяйте подкрепящ партньор.

Когато сте изградили нещо заедно

Когато вие и вашият партньор изграждате обща цел - закупуване на къща или дори създаване на семейство, трябва да продължите и да работите върху тези намерения.

Когато харесвате човека, който сте станали, заради връзката

Ако сте се подобрили заради връзката, съзрявате и растете много повече, трябва да сте щастливи и да не правите компромиси с връзката поради тривиални спорове и недоразумения.

Проблемите ви във взаимоотношенията са чисто случайни и косвени

Много пъти несъгласията са косвени и вие просто се справяте с външни за връзката проблеми като финансови затруднения, натиск в семейството, проблеми в професионалната сфера и други проблеми.
Те нямат нищо общо с конфликта между вас двамата.

Все още сте готови да правите компромиси и да работите помежду си

Един от най-важните аспекти на връзката е компромисът и приспособимостта към взаимните нужди. Може да жертвате някои удоволствия в името на единството.
Вие двамата сте силен екип, а вашата връзка има нещо, което липсва на повечето връзки - единство.

Има повече възходи и падения и възходите винаги са по-високи

Може да преминавате през някои сътресения, но винаги ще последва добро време и добрите спомени ще надделеят над лошите.
Ако възходите и паденията не ви обезсърчават, а по-скоро ви влияят да научите уроци от тежките си времена, вие сте в здравословна връзка, която не трябва да приключва.

По време на житейските падения все още се желаете

Въпреки нелеките моменти, ако основите на любовта са силни и двамата обичате сърцата си, не бива да се впускате в натиска на живота под каквато и да е форма.
Колкото и да е трудно, ако все още жадувате за физическото и емоционалното си присъствие един на друг, тогава със сигурност трябва да бъдете заедно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X