Напишете дума/думи за търсене

Как да подобрим отношенията си за 60 секунди

Звучи налудничаво на пръв поглед, но със сигурност е по-лесно, отколкото си мислите.

Предлагаме ви 15 невероятно прости техники, с които да изградите дълготрайни и щастливи отношения с партньора си и да заздравите тези с приятелите, децата, колегите и дори с вас самите.

Заздравете връзката си

Прегърнете любимия за 60 секунди. Когато прегръщате някого, когото обичате, това повишава нивата на окситоцин и допамин – хормоните, отговорни за усещането на удоволствие и привързаност.

Изпратете му съобщение, в което казвате, че го обичате и че сте благодарни, че е в живота ви. Освен това може да му напомните за хубави моменти.

На прибиране към вкъщи купете на партньора си любимото му питие, десерт или шоколад. Жестовете на внимание са особено важни за романтичните отношения.

Не забравяйте за приятелите си

Ако искате да посъживите малко приятелството си, изпратете му кратък имейл или съобщение, в което му казвате, че днес мисълта ви е отишла при него, след като сте чули песен, която ви напомня за него.

Може да завършите писмото с предложение за среща.

Изпратете му цветя без причина. Особено подходящо, ако вашият приятел е от женски пол. Не забравяйте и картичката, на която сте написали колко значи тя за вас.

Запишете видеосъобщение, в което пеете. Със сигурност това ще предизвика усмивки.

Погрижете се за децата си

Сложете стикери с усмивки върху ученическата им раница. Така децата ще знаят, че ги обичате.

Направете им сандвичи във формата на любимите им анимационни герои. Ако не умеете, и една гъбка и малко сърчице ще свършат работа.

Докато вечерята, ги похвалете. Кажете на децата си, че се гордеете с тях.

Изградете отношения с колегите

Купете дребни сладки и почерпете с тях в офиса. Това неминуемо ще се отрази на позитивното отношение на другите към вас.

Изразявайте искрените си благодарности, когато някой ви помогне.

Не забравяйте за себе си

Направете списък със 7 неща, които ви правят щастливи. Опитвайте се да правите поне едно на седмица.

Да даваш, те кара да се чувстваш по-добре, отколкото да получаваш. Купете кафе за този, който е след вас на опашката в кварталното бистро. Усмивката на непознатия определено ще е нещо, което ще ви усмихва цял ден.

Направете списък на 5 добри качества, които харесвате у себе си, и го сложете в портфейла си. Всеки път, когато пазарувате, ще се натъквате на вашите добри черти, а това определено ще подобрява настроението ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X