Напишете дума/думи за търсене

Не е истинска любов без тези 3 основни фактора

По-лесно е да кажеш какво не е работило в една връзка, отколкото да преброиш нещата, които са поддържали живота й.

Истината е, че има 3 основни елемента на любовта, които й дават сили и ентусиазъм да продължи да процъфтява.

Радост
Познавате я, когато я почувствате, и я разпознавате, когато я видите в друг човек. Няма фалшифицирана вътрешна радост. Позитивизмът може да помогне, но върховете и низините на живота пробиват позитивизма през цялото време. Радостният човек се препъва точно като всички нас, но той е склонен да се изправя бързо и с надежда, която ускорява възстановяването му от несгодите.

Всички търсим радост, както в живота си, така и в отношенията си с околните. Ако има огромен дисбаланс в нивата на вродената радост, предстоят проблеми.

Спокоен център
Всички ние се справяме с неуспехите и провалите по свой собствен начин. Ако в живота ни има драма, може да отговорим с повече драма или да спешим още повече ситуацията, или да направим пауза и да преоценим случващото се.

Спокойното центриране е една от суперсилите на хората, когато го притежават.
Ако вашият партньор също е центриращ човек, може да имате по-голям шанс да намерите този вътрешен мир заедно, въпреки драмата около вас. Вслушайте се в думите му. Чуйте как той изразява разочарованията от деня.

Искате да чуете прост прагматичен подход за изпълнение на задачите и домашните задължения без никакви усилия.
Винаги е добра идея да се облегнете на центъра си, преди да отговорите на драматично или спешно съобщение.

Страст
Какво ви държи будни през нощта? Как си представяте живота си извън ежедневието? Имате ли цели, които надхвърлят ролята ви на родител или пчела работничка? За какво мечтаете, което ще разпали страстта ви? Страст към живота, към любовта, към щастливото ви съществуване. Ако съберете страстите си с тези на половинката, няма да имате особени премеждия помежду си.
И ако успеете да намерите баланса между тези три черти помежду си, може би заедно може да изградите визия за това какво следва.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X