Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете се женят за кучки?

„Знаех, че на партньора ми наистина му липсваше любовта и обичта в детството, затова често го прегръщах, погалвах по главата, подкрепях го във всичко, хвалех го, купувах му подаръци, глезех го с вкусна храна ... Не казах една дума наопаки. Живяхме заедно две години, аз все го чаках да ми предложи брак, но той го взе и отиде при нашата обща приятелка - кучка и скандалджийка, която отдавна се караше с цялото й обкръжение - и три месеца по-късно той се ожени за нея.”

Героинята на тази история наистина искала да се превърне в неговата любима идеална майка, която никога не е имал. Собствената му майка непрекъснато го отхвърляла и рядката й похвала можела да се спечели само с упорита работа и неимоверни усилия.

Но сега синът й бил неудържимо привлечен от жена, чието поведение толкова напомняло това на майката. Той съзрял модел на взаимоотношения, който бил разбираем и познат от детството му.
В края на краищата, преди да се влюби в кучка, момчето много обичало майка си, въпреки факта, че вместо думите на одобрение, подкрепа, топли прегръдки и домашно приготвени сладкиши, той получавал ужилващи забележки от нея и претоплена храна от няколко дни.

Такива момчета, след като са пораснали, просто не разбират какво се случва, ако една жена внезапно започне да ги нарича с ласкави думи и по време на кавги плаче и моли за прошка, а не го удря с първия предмет, който й попадне пред погледа.

Но веднага щом този мъж види жена, която го гледа отвисоко, говори с командващ тон и не търпи никакви възражения, той, изненадан от собствената си смелост, я грабва и я влачи до райсъвета.

Той ще се опита да бъде добър и послушен, за да заслужи нейната похвала, ще ходи на пръсти след жена си и тревожно ще търси погледа й, ще се страхува да не я разгневи, но тя все ще бъде нещастна и само понякога, под формата на специални насърчение за добро поведение, ще го възнагради със секс, толкова рядък и толкова желан от него.

Тяхната връзка ще се основава на „ела тук – падни за 20 ”и мъжът ще се почувства като качен на влакче в увеселителен парк - всеки път той ще замръзва в неизвестното и изпада в детски спомени, където е била майка му, а той е бил малък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X