Напишете дума/думи за търсене

5 дрехи, които всяка жена над 40 трябва да има

Разбира се, след 40 всички ние имаме собствен, граден с години стил и е много трудно в него да впишем което и да е „трябва“. Но днес говорим за 5 „трябва“, които ще ви улеснят, така че да имате по нещо подходящо за всяка една ситуация.

1. Класически тренкот

 

Това е дреха, която е еднакво сески и елегантна, затова ѝ отреждаме първото място в днешната класация. С тренкот, който ви е по мярка и с който се чувствате удобно, може да отидете и на бизнес, и на любовна среща, и на театър, и на разходка в парка. А сега идва периодът, в който тази дреха наистина ще върши чудесна работа, не си я спестявайте.

2. Малка черна рокля

 

Всъщност не е задължително да е черна, но да е малка, изчистена и елегантна е за препоръчване. Може да я носите с маратонки и да се чувствате като 16-годишна, а може да се качите на лачени токчета и да покорявате с нея света. Просто я имайте, тя ще ви покаже колко е ценна.

3. Идеалните дънки

Край с твърде тесните или пък твърде широките дънки. Няма какво да криете (нито какво да губите). Изобщо, време е за удобство и най-после ще разберете, че именно то носи чувството за сексапил. Когато се чувствате добре в кожата и в дрехите си, тогава се чувствате добре и в очите на другите. Какво повече ви трябва, за да блестите?!

4. Бяла риза

 

Другата класика, която върви перфектно и с дънки, и с пола, и... с нищо. Не пестете за тази дреха – купете си истинска ленена или пък памучна, или сатенена риза и се отдайте на въображението си за нейното съчетаване с всички други дрехи в гардероба.

5. Секси бельо

 

Никакви прашки и никакви неудобни и изкуствени гащи и сутиени! Само най-доброто – и като материя, и като качество, и като кройка! Може би обикновените памучни бикини са най-удобни за вас – добре, нека са такива, важното е да ви носят комфорт и да се чувствате секси в тях. Това е мантрата на новите 20 – всичко най-комфортно е секси и за мен!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X