Напишете дума/думи за търсене

Разкриха защо Меган Маркъл и Кейт Мидълтън не могат да са приятелки

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл Снимка: Ройтерс

От появата на Меган Маркъл в живота на британското семейство до днес се спекулира постоянно с нейните отношения с херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Ново издание дискутира техните отношения и причината да изглежда така, сякаш двете жени не могат да се гледат.

Според Андрю Мортън, който от години изследва отношенията в кралското семейство, два месеца, след като принц Хари и Меган обявиха, че са сгодени и ще се женят, Кейт и принц Уилям съобщиха, че очакват трето бебе, принц Луи. В резултат на това почти всички сватбени подготовки се състояха, докато Кейт преминаваше през третата си бременност. Само четири седмици преди сватбата на Хари и Меган Кейт роди принц Луи.

Според Андрю Мортън, който говори пред Mirror, това означава, че двете жени са имали много малко време на разположение да се сближат.

В актуализираното издание на неговата неоторизирана биография Андрю пише: „Кейт и Меган не бяха нито сестри, нито, за разлика от Фърги и Даяна, приятелки, преди да се присъединят към кралското семейство. Нещо повече, по време на подготовката за сватбата на Меган Кейт преживява третата си трудна бременност и се фокусира върху собственото си благосъстояние. Тя няма много енергия, за да се сближи с новия член на фамилията...

Когато седнаха заедно в кралската ложа, за да гледат финала при жените на Уимбълдън през юли 2018 г., двете жени все още се опознаваха. По време на мача, в който приятелката на Меган Серина Уилямс загуби от Анджелик Кербер, те разговаряха и аплодираха.

След съвместната им поява на Уимбълдън обаче се появиха слухове, че Кейт е плакала заради спор с Меган за роклите на шаферките. В същото време в интервюто с Опра Уинфри по-рано тази година Меган каза, че „се е случило обратното“ и тя самата е била разстроена и е ридала преди сватбата си.

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл Снимка: Ройтерс
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл Снимка: Ройтерс

Андрю твърди също, че след появата на Уимбълдън не е имало възможност за Меган и Кейт да завържат приятелство „далеч от публични събития“.

Той добавя: „Практически това обаче беше трудно. Кейт прекарваше уикендите и празниците в Анмер Хол, селския дом на семейството в Норфолк, докато Меган и Хари бяха на около три часа път с кола, живеейки в голям отдалечен имот под наем в имението Грейт Тю в Оксфордшир.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън  СНИМКА: Ройтерс
Принц Уилям и Кейт Мидълтън СНИМКА: Ройтерс

В началото на миналата година Меган и Хари напуснаха Обединеното кралство и така двете жени не успяха да се сближат никога. Според биографа Андрю Мортън това е повече въпрос на стечение на обстоятелствата отколкото на някаква кавга или разминаване в характерите.

Очаква се неговият роман „Меган: Холивудска принцеса“ да предизвика фурор с много други разкрития, които той прави в него.

9 модни съвета от Меган Маркъл

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X