Напишете дума/думи за търсене

Меган пред Опра: "Мислех за самоубийство", Хари: "Баща ми и брат ми са в капан"

Меган и Хари Снимка: Инстаграм

Меган Маркъл e мислела за самоубийство, след като британското кралско семейство отказва да защити нея и детето й и по време на бременността й. Тя е била постоянно обект на подмятания за това какъв ще е цветът на кожата на сина й. Това са част от разкритията, когато херцогът и херцогинята на Съсекс Меган и Хари разказаха в интервю пред Опра Уинфри вчера.

Двучасовото излъчване беше предшествано от толкова много брифинги и контрабрифинги от воюващите кралски лагери, че напрежението се беше създало още преди да научим за какво ще говорят Меган и Хари пред известната водеща.

Другото шокиращо разкритие дойде от Хари, който разказа как неговият баща го е оставил без финансова подкрепа и дори не вдигал телефона си. Но той не обвинява своя татко. „Баща ми и брат ми са в капан. Те не могат да си тръгнат ", добави по-малкият син на принцеса Даяна.

Зрителите научиха, че Маркъл очаква момиче това лято и че двамата с нейния любим са се венчали тайно три дни преди кралската сватба, на която стана свидетел целият свят. Тежко са приели отритването на сина им Арчи, още преди да се роди. Били са информирани, че той няма да има кралска титла, нито официалната закрила, която му се полага.

Най-завладяващата част от интервюто с Опра е признанието на Маркъл, че стресът и изолацията са я накарали да мисли за самоубийство. "Просто не исках повече да живея - каза тя пред милионната аудитория на Уинфри. - Мислех, че самоубийството ще реши проблемите на всички.“

Двойката се опита да направи разлика между членовете на кралското семейство и институционалните поданици на монархията. И двамата многократно изразиха признателност към кралицата, а Меган дори разказа как по време на тяхно пътуване главата на кралското семейство е споделила одеялото си с нея. „Кралицата винаги е била прекрасна с мен“, каза Маркъл.

Меган и Хари критикуваха безличните функционери, които управляват „Фирмата“, както наричат кралското семейство, обвинявайки служителите, че са отказали да защитят Маркъл, когато тя е имала нужда.

Като пример Меган цитира сензационна статия, в която се разказва как тя като взискателна бъдеща булка довела снаха си Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, до сълзи по време на подготовката за сватбата си. „Всъщност - каза Маркъл, - беше обратното, но никой от двореца не би коригирал записа.“

Принц Хари изрази обида, че баща му не е направил повече, за да го подкрепи, но също така сподели, че му съчувства, тъй като е роден в „позлатен плен“.

Каква е била Меган Маркъл преди срещата си с Хари?

Меган и Хари Снимка: Инстаграм
Меган и Хари Снимка: Инстаграм
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X