Напишете дума/думи за търсене

Начинът, по който пишем буквата „X“, разкрива това за нас

Според сертифицирания майстор анализатор на почерка Кати Макнайт нашият стил на писане на буквата Х може да разкрие дали сме амбициозни, бунтари, щедри, перфекционисти...

1. Започвате от долу вдясно до горе вляво, след това от долу вляво до горе вдясно
Ако пишете X по този начин, значи сте добър по душа, мил и щедър човек. Мразите да говорите негативни неща за другите и рядко участвате в бунтове, което ви прави надежден индивид. Хората са привлечени от вас поради положителния ви възглед за живота. Никой не може да ви направи нещастни, защото живеете в момента и оценявате това, което имате.
Понякога обаче сте и с двата крака, заседнали в миналото, което ви пречи да продължите напред в живота.

2. От долу вляво догоре вдясно, след това от долу вдясно до горе вляво
Вие сте трудолюбиви и знаете как да се справите с предизвикателствата на живота. Не позволявате на гордостта и арогантността да ви завладеят, защото сте наясно с корените си, което ви държи на земята. Вашата благодарност е това, което ви напомня за миналите ви преживявания и как те са оформили вашия характер и личност.
Изписването на X по този начин също показва, че понякога миналото ви контролира.

3. От горе вдясно до долу вляво, след това от долу вдясно до горе вляво
Ако пишете X в този стил, е трудно на околните да ви предвидят, защото сте спонтанен човек и нямате зона на комфорт. Обичате да изследвате и поставяте под въпрос всичко, защото мразите конвенционалните неща и вярвате, че нищо не трябва да се приема за даденост. Изглежда, че сте бунтовник без кауза.

Имайки доста интересен характер, хората са привлечени от вас. Никой не може да се отегчи от вашата компания, тъй като винаги имате изненадващи и интересни преживявания за споделяне. В стремежа си да експериментирате с живота, може да нарушите правилата и да преминете границите си и резултатите да се превърнат в житейски уроци.


4. От долу вдясно до горе вляво, след това от горе вдясно до долу вляво
Вие сте интуитивен и позитивен човек. Когато сте заседнали в коловоз или имате нужда да вземете важни решения, вие следвате интуицията си. Инстинктите ви никога не ви подвеждат, когато става въпрос за преценка на човек или ситуация. Фокусирате се върху положителната страна на отсрещния и винаги вярвате, че времето ще донесе положителни промени във вас и хората около вас. Въпреки това понякога се изкушавате да се върнете назад, дори когато сте фокусирани върху бъдещето.

5. От горе вляво до долу вдясно, след това от долу вляво до горе вдясно
Вие сте амбициозен човек, воден от висока самомотивация и смелост да направите и невъзможното, за да получите това, което искате. Вашето мото е „Никога не се отказвай“. Не харесвате хората да ви казват какво смятат, че може или трябва да направите. Защото вие сте господарят на живота си, живеете според собствените си правила и имате достатъчно мъдрост, за да проправите правилния път за себе си.
Инвестирате времето и енергията си в неща, които ще добавят стойност към живота ви. Това е отношението, с което хората ви се възхищават и уважават.

6. От долу вляво до горе вдясно, след това от горе вляво до долу вдясно
Винаги очаквате с нетърпение нови преживявания и приключения и давате най-доброто от себе си в постигането на неща, които ви интересуват. Не просто сте целеустремен човек, а винаги сте нетърпеливи да достигнете нови висоти.
След като си решили нещо, няма връщане назад. Дори неуспехите не могат да обуздаят духа ви. Хората търсят вдъхновение от вас, защото вие сте модерни.

7. От горе вляво до долу вдясно, след това от горе вдясно до долу вляво
Ако пишете така Х, тогава харесвате нещата в ред и баланс, отклоняването от нормата ви кара да се чувствате неудобно. Имайки око за детайлите, вие сте склонни да завършите нещата по правилния начин и те да бъдат изпипани до съвършенство.
В моменти на нужда е по-вероятно да потърсите помощ от познати, отколкото от непознати. Освен съвестен, вие сте честен, надежден и уверен човек.

8. От горе вдясно до долу вляво, след това от горе вляво до долу вдясно
Надарени сте с вдъхновяваща креативност и въображение. Дори когато сте потънали в дълбоки мисли, вие наблюдавате какво се случва около вас. Способността ви да гледате отвъд повърхността ви доближава до възможностите, като ви дава конкурентно предимство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X