Напишете дума/думи за търсене

Какво казва за нас начинът, по който стискаме пастата за зъби

Психолозите твърдят, че 40% от нашите действия не са съзнателни решения, а навици. Това, което считаме за незначителни действия, всъщност са голяма част от нашето ежедневие и може да разкрият много за характера и умственото ни състояние.

Какво казва за нас начинът, по който изстискваме пастата за зъби?

Стискате по средата

Вие сте реалистичен и активен човек, а ежедневието ви е забързано. Не сте най-подреденият индивид, нито сте най-организираният, но ако се изправите пред предизвикателство, вие сте способни да преместите планини, за да го преодолеете. Много сте общителни, имате много приятели и обичате да участвате активно в социума. Знаете как да балансирате живота си и сте емоционално стабилни.

Стискате близо до капачката

Вие сте много упорити и сте в състояние да направите невъзможното, за да получите това, което искате. Склонни сте към песимизъм и не вярвате много на хората, свикнали сте да разчитате само на себе си. Достатъчно егоцентрични сте и знаете как да се обичате. Това е много добро качество, докато не започнете да ставате егоисти, които използват околните за собствените си цели.

Запазвате я непокътната

Така използвате пастата за зъби, че който е след вас трудно може да разбере, че някой я е ползвал преди него.

Обичате да бъдете сами, мечтатели сте и определено сте артистични натури. Понякога може да изглежда, че живеете в собствения си свят. Вие сте чувствителни, нежни, лесни за общуване, внимателни и толерантни. В същото време може да бъдете много откровени и щедри. Постоянно имате много идеи и сте готови да ги споделите с другите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X