Напишете дума/думи за търсене

Какво казва за нас изборът на прическа

До ушите, до раменете, дълга, къса, средна дължина... Истината е, че косата е един от отличителните белези, които ни определят безусловно. Психолозите са категорични, че дължината й дава реално отражение на личността ни.

Къса прическа

Вие сте уверена, социална, кокетна личност, с която е удоволствие да се общува. За вас е много лесно да се запознаване с нови хора и да създавате приятелства. Обичате професии, които ви позволяват да засилите своята интелигентност и сте наясно как да посрещате проблемите самоуверено, въпреки че понякога действате, без да мислите.

Каре или до средата на врата

Вие сте откровен човек, който казва истината, дори когато от нея боли. Намирате баланс между личния си професионален живот. Вие сте безстрашна и организирана. Не може да понасяте рутината, нямате комплекси и обичате да преживявате нови неща. Понякога действате преди да помислите, което може да се окаже пречка.

До раменете

Вие сте щастлива с женствеността, елегантността и изтънчения си вид. Обичате да говорите, а вашата естествена красота привлича всеки, който се изпречи на пътя ви. Обичате предизвикателствата и новите проекти и сте експерти в създаването на нови приятелства и управлението им.

Дълга коса

Вие сте много внимателна, търпелива и мечтателна. В любовта търсите дълготрайни отношения и се раздавате докрай, но въпреки това сте доста избирателни спрямо партньорите си. Изисквате много от тях. Ако се борите за постигането на мечтите си, вие сте в състояние да направите невъзможното, за да сбъднете бляновете си. Вашата упоритост ще ви помогне да постигнете всичко, което желаете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X