Напишете дума/думи за търсене

Алек Алексиев: Още в първия ден от войната реших да тръгна (подкаст)

„Ставаме свидетели на разделите между мъжете и жените на границата. Ставаме свидетели на много тежки моменти и се запознаваме с много силни жени. Виждаш жената и майката в цялата ѝ сила. По пътя те стават все по-силни заради децата си, но една прегръдка или едно докосване до тях може да ги разтърси жестоко. Те имат нужда от това нещо, имат нужда да излеят някъде тези емоции“ – това разказва актьорът и продуцент Алек Алексиев, който още в първия ден на войната реши, че ще тръгне към украинската граница, за да превози към България нуждаещи се бежанци.

Алек, който е великолепен актьор и успешен продуцент, гостува на Мила в подкаста „Нещо ново с Мила“ и разказва как протичат неговите пътувания до Украйна, с какви хора го срещат, с какви емоции и с какви страхове. Той призовава всички, които имат възможност и желание, да помогнат, а начините за това са няколко. Може да посетите групата „Проект За Доброто“ и да научавате всеки ден от какво се нуждаят бежанците в един от най-големите ситуационни центрове в София, както и да отидете до 26 март включително на място и да дарите хуманитарна помощ на Враждебна, улица „Осма“ 49 – склад.

Чуйте какво разказва Алек в линка долу (червената стрелка).

В подкаста на нашия сайт Мила ще продължи да ви среща с хората, които подават ръка на бедстващите украинци, попаднали в България. Ако сте един от тях, ще се радваме да ни пишете на нашата страница във Facebook.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X