Напишете дума/думи за търсене

Сензацията Сам Райдър в 30 минутно видео интервю за RADIOCAST

От ъгъла на стаята си до Евровизия - историята на Сам Райдър от първо лице, откровено в RADIOCAST

С подкрепата на 12 млн. последователи в Тик Ток, Райдър ще представи Великобритания в Евровизия.

За RADIOCAST представителят на Великобритания в Евровизия даде най-дългото си интервю в България. Сам Райдър е на промоционален тур в Европа, за да представи песента си "Space Man", с която ще участва в конкурса тази година.

Пред водещата на RADIOCAT DIA, Райдър не скри възхищението си от красотата на природата и хората в София и сподели съкровени моменти от живота си. Преводът за RADIOCAST бе от Петко Кралев, официален коментатор на Евровизия от България (заедно с Елена Розберг) и също част от екипа на RADIOCAST.

В емоционалния разговор с DIA, звездата с над 12 млн. последователи в Тик Ток разказа какво е чувството от самоук певец да се превърнеш в един от най-популярните изпълнители. Освен армията от верни фенове, възхищение към неговите пърформанси открито показват големи имена като Алиша Кийс, Джъстин Бийбър и Сиа. "Всъщност точно реакцията на Сиа мога да посоча като моя любима- сподели Сам само в интервюто за RADIOCAST- Когато се случи, аз си бях вкъщи, готвех си паста и си пеех парче на Уитни Хюстън. И... в един момент видях, че Сиа е споделила моето видео и е написала страхотен коментар! Нали си представяте как се почувствах? Ако някой, на когото се възхищаваш, ти каже, че си супер - това означава много! Това дава на човек надежда и вяра."

Почти като магия му се случва и поканата за Евровизия. По време на свое клубно турне, Сам Райдър получава телефонно обаждане с предложение да бъде лицето на Великобритания в конкурса. "Първоначално не можех да повярвам, защото в главата ми Евровизия е нещо голямо-  разказа Сам в RADIOCAST- Помолих да ми дадат няколко дни, за да го осъзная. А сега знам, че това, което мога да направя, е да отида в Торино и да пея от сърце и душа. Да изляза на сцената с благодарност за този шанс."

На кого първо споделя за предложението, има ли и коя е голямата му любов, и защо Сам Райдър смята да се върне в България – всичко това и още нещо може да се чуе и види само в каналите на RADIOCAST.

  • Ключови думи:
X