Напишете дума/думи за търсене

7 суперстранни, но интересни сексуални практики

Някога Алеко Константинов мъдро е прозрял, че има разни хора и разни идеали.

И това със сигурност е особено вярно, когато става въпрос за парафилии или нетрадиционни сексуални практики. Човешките същества могат да имат множество сексуални предпочитания и да се възбуждат от много различни обекти.

Парафилиите се проявяват чрез интензивен и постоянен сексуален интерес, различен от този, който се счита за нормален. Това не означава, че е добър или лош, просто е различен. Също така не се счита за разстройство. За да може парафилията да се счита за разстройство, тя трябва да създава дискомфорт или влошаване на състоянието на индивида или да излагат на риск други хора.

Има парафилии, които са сравнително чести, като ексхибиционизъм или воайоризъм. Други парафилии, като фетишизъм или мазохизъм, са по-скъпи удоволствия. Днес обаче ви каня да откриете някои сексуални вкусове, които са още по-странни.

Уифф
Урсусагалматофилия, плюшофилия, фъри секс или уифф е термин, отнасящ се за хора, които се чувстват възбудени от плюшени играчки, или хора, облечени като плюшени животни. Това не е зоофилия, защото не реалните животни предизвикват интерес.

Всъщност хората, които практикуват секс с плюшени животни или се обличат в костюми, за да участват в сексуални актове, са малцинството в този огромен феномен.

Много „космати” конвенции се провеждат в САЩ, Европа и Испания.

Пърдене
При олактофилия или осмолагния човек се възбужда от миризми.
Пърденето, известно още като епроктофилия, довежда до сексуална възбуда чрез миризмите, произведени от чревни газове.
Обонянието и слухът се считат за важни части от тази филия, както и докосването и зрението. Има хора, които предпочитат да са много близо до източника, в директен контакт, докато други предпочитат миризмата да се задържа върху дрехите или да премине през тъканите.

Спектрофилия или екзофилия
Някои хора разказват как са имали сексуални отношения с призраци (спектрофилия) или с извънземни същества (екзофилия).

Случаят с Карла Моран, известен като случаят ”Дорис”, е показателен за този феномен. Жената описва как е била изнасилена от три същества, които смятала за призрачни. Други жени, като певицата Кейша или покойната актриса Анна-Никол Смит, също заявяват, че са страдали от подобни преживявания.

Хранене
В някои случаи храната и всичко свързано с нея са обекти на сексуално желание. Пример за това е храненето, намирането на удоволствие или чувството на възбуда от ядене или наддаване на тегло.
В рамките на тази субкултура може да се разграничат две различни роли – на „хранителите“ и „хранените“. „Хранителите“ са хора, които твърдят, че се чувстват сексуално възбудени, като хранят партньорите си. Те също така ги подтикват към напълняване. От друга страна, „хранените“ са хора, които се възбуждат от консумацията на храна или идеята за напълняване.

Изнасилване с пипало
Парафилията „изнасилване с пипала“ или „шокушу гоукан“, както подсказва името, е разновидност, в която главно действащо лице са пипала. Те могат да принадлежат на животни, измислени чудовища или хора, облечени с пипала.

Въпреки че практиката е известна като „изнасилване с пипала”, сексът не включва изнасилване, тъй като сексуалният акт е по взаимно съгласие. Въпреки това господството все още преобладава, тъй като жената, която обикновено е лицето, което е изнасилено от пипалата, е обездвижена и подчинена.

Изнасилването с пипала е поджанр на хентай. Въпреки че терминът хентай означава манга или аниме с порнографско съдържание и произхожда от Япония, практикуването на този вид секс е глобализирано.

Crush фетиш
Crush фетишът е една от най-любопитните парафилии. Състои се от сексуална възбуда от смачкване на неща, например плодове, насекоми или други живи същества. Това е смесица от фут фетиш, доминация и садизъм.

Има два вида - мек фетиш и твърд фетиш. Мекият вид включва смачкване на плодове, насекоми или малки мекотели. В твърдия фетиш жертви на такава жестокост могат да бъдат зайци, котенца или птици.

Doorknob Shojo (дръжка на врата Шоджо)

Тази практика се изразява в снимки на млади момичета, които облизват дръжките на вратите. Тези изображения далеч не са невинни, но имат ясни сексуални конотации. В много от тях момичетата симулират пози и изражения, характерни за оралния секс.

Историята на Doorknob Shojo започна в Twitter. Практиката бързо стана вирусна, бяха създадени разнообразни блогове с момичета, облизващи дръжките на вратите. Дори беше направено телевизионно предаване за този феномен.

Понякога фантазията не спира само до облизване, а включва игри с дръжката на вратата. Има и други разновидности, които са много подобни на тази практика. Например използването на скоростен лост на автомобил вместо дръжка на вратата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X