Напишете дума/думи за търсене

Ванеса и Меган от „Най-добрите приятелки над нормата”: Може да паднем, но никога няма да спрем да се опитваме

Предаването „Най-добрите приятелки над нормата”проследява Ванеа, Меган, Тина и Ашли и тяхната битка с наднорменото тегло, водена с чувство за хумор и сърце. Тази група от смели жени предприема пътуване, в което ще се сблъска със загубата на килограми, ще усетят помежду си сестринство и ще се открият сами себе си.

Днес ви представяме Ванеса Крос и Меган Кръмплер, които дадоха интервю специално за читателите на Mild.bg.

Говорят ли хората открито за наднорменото тегло?
Ванеса: Повечето хора не говорят открито за наднорменото тегло, макар сега да е по-приета темата, но не се говори открито.

Меган: Според мен не, поради вина, срам или ако го правят, обикновено идва от хора, които смятат, че е добре да засрамват другите.

Кои са най-големите обществени пристрастия, срещу които се борите?
Ванеса: Най-големите пристрастия, с които трябва да се справя, са, че хората ме мислят за мързелива, че просто ям и не правя нищо друго и че съм мръсна и гадна. Нищо от тези неща не е вярно – всъщност съм много чист човек. Освен това изобщо не преяждам.

Меган: Стигмата, че си дебел, означава, че си мързелив или не се опитваш да се промениш. Освен това хората не осъзнават, че има и други предизвикателства, когато се опитват да отслабнат, освен здравословното хранене. Много неща играят роля. Аз имам ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест), което означава, че често приемам стероиди, което се отразява на моето усилие да отслабна. Имам и синдром на поликистозните яйчници), което ми пречи също, но списъкът е много дълъг. Между фибромиалгията, психичното здраве и генетиката... Не може да съдиш за книга по корицата и наистина ми се иска хората да разберат това. Ние сме като всички останали, което означава, че обичаме, смеем се и ни боли като всички останали.


Чувството за хумор ли е един от ключовете за преодоляване на предизвикателствата, с които се сблъсквате всеки ден?

Ванеса: Чувството за хумор определено помага, когато нещата станат твърде трудни. Той може да ви помогне да ги преодолеете само като погледнете проблемите по забавен начин, така че, да, хуморът ми помогна да се справя. Той ме преведе през моето пътуване.

Меган: Със сигурност... Смехът е най-доброто лекарство.

Бихте ли били най-добри приятелки, ако не споделяте общата борба с килограмите?
Ванеса: Аз лично смятам, че аз, Тина, Меган и Ашли пак щяхме да сме най-добри приятелки, дори и да не бяхме дебели. В училище не всички бяхме такива - аз бях най-огромната от всичките четири, но размерът нямаше нищо общо с нашето приятелство. Станахме приятелки, защото се намерихме една друга и имаме много общи неща.

Меган: Разбира се, че бихме и не мога да си представя живота без тях.

Как предаването промени живота ви след премиерата?
Ванеса: Животът ми не се е променил много. Обзема ме щастие, когато ме разпознаят. Със загубата на тегло се чувствам толкова невероятно. Имам толкова много енергия и просто искам да процъфтявам, за да се справя по-добре.

Меган: Каквото и да става, аз винаги ще бъда себе си. Въпреки това мога да кажа, че се промени това, че разбрах, че има много жени на този свят, които се борят точно като мен. Изключително съм благодарна, че имам способността да помагам на другите да се чувстват по-малко сами. Искрено се надявам, че ще мога да продължа да вдъхновявам всички и ще продължа напред, като връщам живота си с всяка спечелена битка. Може да падна, но никога няма да спра да опитвам.

Коя е най-голямата ви мечта днес?
Ванеса: Моята мечта в момента е да стана следващата най-голяма телевизионна звезда, която познавате. Искам да стана толкова известна и толкова популярна и като отслабна и събера живота си, ще го направя.

Меган: Аз съм мечтател, така че имам много блянове. Това, честно казано, ме кара да продължавам. Вероятно крайните ми цели са да бъда със здравословно тегло и да бъда на по-добро финансово място, за да мога да си позволя собствено удобно пространство и може би дори да създам семейство. Имам и много страсти в живота, някои от които са игри, мода, грим. Наистина искам да намеря своето място в тези индустрии. Аз също мечтая да бъда активист за хора без глас.


Какво бихте казали на всички, които ходят във вашите обувки и тепърва започват пътешествията си за отслабване?

Ванеса: Не се отказвайте! Дори и да се провалите няколко пъти, всичко е наред. Просто останете силни. Животът ви ще стане по-добър и по-лесен с времето, ще бъдете толкова благодарни, че продължите пътуването.

Меган: НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! Може да правите всичко с Христос, който ви води.

Откъде черпите сили?
Ванеса: Силата ми идва отгоре и семейството ми. По-голямата част от моята сила и помощ през това пътуване идваше от трите ми най-добри приятелки Меган, Тина и Ашли. Без тях не мисля, че бих могла да се справя.
Меган: От БОГ, на когото давам цялата слава, от моето семейство и от най-добрите ми приятели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X