Напишете дума/думи за търсене

Продуктите, без които лятната почивка няма да е същата

Лятната ваканция е нещото, което всеки от нас очаква и за което мечтае с месеци. Дали обаче сме напълно подготвени за нея, или всяка година се оказва, че, превъзбудени от предстоящото, все забравяме по нещо.

Разходихме се из dm магазин и с помощта на техен консултант установихме кои са нещата, които всеки, запътил съм към море или планина през лятото, е добре да носи в багажа си.

1. Качествена козметика

Кожата и косата се нуждаят от специални грижи през топлите месеци. Много хора се оплакват обаче, че дезодорантът им през лятото свършва бързо и изобщо не е траен. Дори само този съвет да вземете от нашата статия, ще сте ни благодарни. Кристалният дезодорант на dm решава всичките ви проблеми с потенето, неприятната миризма и скъпите продукти. Той е изключително икономичен и ефективен. Ползвайте го леко намокрен, но внимавайте да не го изпуснете, защото може да се счупи. Едва ли ще го допуснете, защото веднъж докоснете ли се до предимствата му, ще си го пазите много.

Balea Део кристал, 100 g
Balea Део кристал, 100 g

Другият продукт, който е задължителен за лятната ви ваканция (и не само), е слънцезащитният крем. Ако искате да си спестите поява на бръчки, това е най-важният ви елемент от грижата за кожата. Освен това слънцезащитата е от изключителна важност с цел предпазване от вредните UV лъчи. В dm ще откриете подходящи слънцезащитни продукти за цялото семейство. И вземете по две, защото слънцето не е шега работа, а в тези дрогерии можете да си го позволите.

SUNDANCE Pro Climate Слънцезащитен флуид за лице и деколте SPF 50, 100 ml
SUNDANCE Pro Climate Слънцезащитен флуид за лице и деколте SPF 50, 100 ml

2. Шапка и слънчеви очила

Ще се учудите, но в dm може да се обзаведете и с прекрасни слънчеви шапки и очила. Те са другият задължителен аксесоар на лятната отпуска – не е нужно дори да обясняваме защо, нали? Важно е обаче да отбележим, че в тази дрогерийна верига слънчевите очила са с немско качество, което всъщност би могло да ви спести доста излишни средства. Има и богато разнообразие на актуални модели, така че скачайте в новите си слънчеви очила още днес!

SUNDANCE Слънчеви очила, 1 бр.
SUNDANCE Слънчеви очила, 1 бр.

Criss Лятна шапка, 1 бр. (Временно предложение)
Criss Лятна шапка, 1 бр. (Временно предложение)

3. Необходимите глезотийки за кожата

Както вече казахме, през лятото кожата на цялото ни тяло е подложена на сериозен стрес. Не го пренебрегвайте, защото може да се озовете наесен с лице с пигментни петна и доста сухи участъци. Поглезете се с качествени кърпички за почистване на лицето на dm марката alverde и със спрей за лице и тяло с асай и лайм на марката Balea. Носете ги винаги в чантата и в колата и освежавайте кожата по всяко време.

alverde Beauty & Fruity Почистващи кърпички за лице, 25 бр.
alverde Beauty & Fruity Почистващи кърпички за лице, 25 бр.

4. Помислете и за крачетата

Не е шега – от прекалена грижа за най-видимата част от тялото ни – нашето лице, обикновено забравяме, че трябва да полагаме усилия за мекотата на цялата кожа. А през летните месеци тя е най-суха на краката. Така че, след като ги епилирате и постигнете идеална гладкост, поддържайте мекотата им с подходящи продукти. Знаехте ли например, че има маски и за крака? Както и пухкаво масло, с което да запечатате не само стъпките си по пясъка, но и красотата на ходилата.

Balea Mаска за крака Dreamy Peach, 20 ml
Balea Mаска за крака Dreamy Peach, 20 ml

5. Хидратация, хидратация и пак хидратация

Никога не оставяйте без хидратация своя организъм през лятото! Винаги имайте в чантата си бутилка с вода, а ако искате да и нещо по-хранително, в dm ще откриете малки „бомбички“ със смути с кокосова вода. Звучи вкусно, нали? Като всичко, което ви предстои! Щастливо лято!

Bio Плодово смути с кокосова вода, 245 ml
Bio Плодово смути с кокосова вода, 245 ml

  • Ключови думи:
X