Напишете дума/думи за търсене

Предимства и минуси на необрязания пенис

В по-голямата част от света обрязването, освен за религиозни цели, не е обичайна практика.
Въпреки това проучванията сочат, че 54 процента от жените в света предпочитат обрязани пениси, а 33 процента от тях нямат предпочитания.

Бихме могли да сравним необрязания и обрязания пенис със скоростна кутия на автомобил – единият е с ръчни скорости, другият е автоматик. Едното е по-лесно за използване, но след като научите другото, е по-забавно да шофирате и имате повече контрол над превозното средство.

Какви са плюсовете на господата, които не са се освободили от излишната кожа на препуциума?

1. Правят любовта с ръце лесна

Плюсове: Пенисите с кожа върху главичката са по-лесни за дръпване по време на мануално стимулиране. Със сигурност са по-удачни за мастурбация, осъществена от жената.

Минуси: Определено има по-животинска миризма и ако сте свикнали с обрязан пенис, със сигурност необрязаният изглежда различно.


2. Необрязаният пенис е интригуващ
Гледайте на него като наръчник за шофиране. Ха наляво, ха надясно, дръпни надолу, върни нагоре. Засмучи силно, глътни бавно.

3. Необрязаните пениси са по-добри за секс
Имала съм и от двата вида любовници – с и без кожа на пенисовата глава. Честно, повече ми допадат тези с непокътнат препуциум, защото усещат абсолютно всичко в пъти повече. А това е добре и за мен, защото усеща вътрешността ми и движенията, които прави вагината ми, докато свършвам.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X