Напишете дума/думи за търсене

С тези аксесоари преобразяваме дома си за секунди

Търсите лесен начин да преобразите дома си, без да харчите цяло състояние? Ние имаме идеалното решение за вас – аксесоари.
Тези малки предмети са способни напълно да предефинират облика и усещането на вашия дом за нула време.

Демижони

Въпреки че демижоните, известни по нашите географски ширини по-скоро като дамаджани, са любими сред интериорните дизайнери от няколко сезона, те все още са чудесен начин да украсите дома си.

Въпреки че тези бутилки от издухано стъкло традиционно се използват за съхранение и транспортиране на вино, тяхната сферична форма и естетичен външен вид ги правят страхотни централни участници за домовете. Независимо дали ги използвате като вази, лампи или като орнаменти, демижоните ще внесат нещо уникално във вашия декор. Освен това може да ги намерите в широка гама от форми, размери и цветове.

Ботанически илюстрации за естествен декор
Вероятно сте виждали такива в магазините за дома. Тези илюстрации, които изглеждат като извадени направо от учебник по ботаника, станаха много модерни през последните години. Може да ги използвате, за да украсите всяка стена във вашия дом.

И ако успеете да намерите ретро версии, толкова по-добре. Когато става въпрос за ботанически илюстрации, всичко е свързано със създаването на красива аранжировка, която работи в хармония с останалата част от вашия декор. Някои хора предпочитат малки, дискретни рамки, докато други обичат да ги превърнат във фокус на стените си.

Може да ги разположите на рафт. По този начин няма да се налага да ги окачвате.


Кошници от естествени влакна
Плетените кошници са идеалният начин да трансформирате всяко пространство, като ви дават допълнително място за съхранение и ви помагат да поддържате дома си чист и подреден. Какво повече бихте искали?

Кошниците от естествени влакна също са идеални за организиране на вашите дрешници, както и детски спални и бани. Най-хубавото от всичко е, че може дори да намерите креативни дизайни, които са истински произведения на изкуството, придавайки на дома ви оригинално бохо усещане.

Ако харесвате много големи плетени предмети, може да ги използвате, за да съхранявате мръсното си пране или да създадете централен елемент за коридора.

Възглавници
Възглавниците са подправката на всеки дом. Правилният текстил може да внесе усещане за хармония във всяко пространство и да помогне да определите цветовата си палитра. Това означава, че може напълно да промените атмосферата на стаята си, само като смените възглавниците.

Вази
Те са фантастично допълнение към всеки дом, като ви позволяват напълно да трансформирате безжизнена масичка за кафе или скучен рафт. Може дори да създадете малка композиция, комбинирайки вази с различни размери и материали. Поставянето на лампа наблизо, за да подчертае вашата колекция, ще ви помогне да създадете шикозен и стилен ефект.

Съвет – поставете вазите върху поднос. Така ще ви бъде по-лесно да ги местите, ако е необходимо.

Големи огледала
Огледалата са идеалният начин да изпълните всяка стая със светлина и характер. Освен че украсяват вашите пространства, огледалата могат да внесат светлина дори в най-тъмните ъгли на вашия дом, като антрета и коридори.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X