Напишете дума/думи за търсене

Средна дължина на пениса по държави. Има ли значение наистина размерът?

Размерът наистина ли има значение?

Много жени казват, че не е толкова важен размерът на пениса, а умението на мъжа да го използва. Освен това не трябва да забравяме, че това, което наистина ни кара да се наслаждаваме на секса, е връзката ни с нашите партньори и отношението им към нас, както и много други фактори.
Някои изследователи обаче предполагат, че размерът на пениса е важен и изследват средната дължина в различни страни.

Каква е средната дължина на пениса по държави? Световно проучване, проведено от Университета на Ълстър (Северна Ирландия), изследва този въпрос. Проучването е проведено в 116 различни страни. Резултатите показват, че африканците и американците имат най-големи пениси.

Въпреки че проучването класира 113 нации, ние ще говорим за десетте държави с най-голям среден размер на пениса.

1. Република Конго
Според проучването местните жители на Република Конго са тези с най-големите пениси, със средно 17,93 сантиметра.

2. Еквадор
На второ място са еквадорците със средно 17,77 сантиметра.

3. Демократична република Конго
Обитателите на тази държава (да не се бърка с Република Конго) са на трето място. Мъжете разполагат със средна дължина на пениса от 17,33 сантиметра.

4. Гана
Страната, разположена в Западна Африка, е на четвърта позиция със среден размер от 17,31 сантиметра.

5. Колумбия
Южноамериканската държава е поставена на пета позиция. Средният размер на пениса тук е 17,03 сантиметра.

6. Венецуела
Друга южноамериканска държава, макар и на шеста позиция, всъщност дели резултатите си с Колумбия. Според проучването венецуелците имат среден размер на пениса от 17,03 сантиметра.

7. Ливан
Жителите на Ливан, разположен в Западна Азия, имат среден размер на пениса от 16,82 сантиметра. Тези данни ги нареждат на седма позиция.

8. Камерун
Местните жители на тази централно африканска държава имат пениси, които измерват средно 16,67 сантиметра.

9. Исландия
Исландия е единствената страна в Европа в челната десетка. Средният размер тук е 16,51 сантиметра.

10. Судан
На десета позиция е Судан. Мъжките пениси са средно 16,47 сантиметра.

Отвъд първите десет
Кои държави следват първите десет? От единадесето до петнадесето място намират:
• Ямайка: 16,30 сантиметра.
• Панама: 16,27 сантиметра.
• Никарагуа: 16,26 сантиметра.
• Бенин (Западна Африка): 16,20 сантиметра.
• Бразилия: 16,10 сантиметра.


Средна дължина на пениса
Вече знаете 15-те държави с най-голям среден размер на пениса. Но каква е средната световна стойност? Група британски изследователи публикуваха проучване в British Journal of Urology International. То анализира дължината на пениса на повече от 15 000 мъже от целия свят.

Средната дължина е 13,12 сантиметра (в еректирало състояние). От друга страна, средната дължина на отпуснатия пенис е 9,16 сантиметра. Други интересни резултати от проучването са, че 2,28 процента от мъжете имат микропенис, докато пет процента от тях имат пенис, по-дълъг от 16 сантиметра.

Страните с най-малки пениси
Мъжете с най-големи пениси в света, според посоченото проучване, са предимно африканци и южноамериканци.

Откъде са мъжете с най-малките пениси? Според същото проучване страните с най-малки пениси са Северна Корея и Южна Корея, със среден размер на пениса от 9,66 сантиметра.

Въпреки че резултатите леко варират, както стана ясно, африканците са водещи по размер на пениса. Средно е 16-20 сантиметра в ерекция. Напротив, азиатците имат най-малките пениси, със средно 10 до 14 сантиметра, когато са в изправено положение.

Наистина ли размерът има значение?
Дебатът относно размера на пениса и връзката му със сексуалното удоволствие на жените изглежда засяга повече мъжете, отколкото дамите. Това разкри проучване, публикувано в списание European Urology. Всъщност мнозинството от анкетираните жени заявяват, че размерът на члена на партньора им е без значение.

Освен това, друго проучване, публикувано в British Journal of
Urology International, предполага, че 85 процента от жените са доволни от размера и пропорцията на пениса на силната си половинка. Въпреки това почти половината от мъжете, участвали в изследването (45 процента), смятат, че техните пениси са малки, въпреки факта, че действителният размер на членовете им е среден.

Така че, ако сте мъж и се притеснявате за размера на пениса си, време е да започнете да работите върху това безпокойство. В края на краищата това само ще съсипе вашия сексуален живот и този на партньора ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X