Напишете дума/думи за търсене

Кака Лара в подкаста “24 часа от живота”: В България е хубаво да си известен

Анатолий Попов и Кака Лара в студиото на “24 часа”

СНИМКА: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

В началото на годината Кака Лара стана баба. Дъщеря ѝ Бернарда Береану, която през 2021 г. сключи брак със Сотир Мелев, роди момченце. Бебето се казва Март и вече е на 40 дни. “Отскоро го виждам по-често, защото в началото ме беше страх, да не му пренеса някой вирус, а и какво да му се радваш на такава малка стафида, която не реагира, когато те види. Сега вече е по-различно, видях го с отворени очи, седи, прави опити да се усмихва. Много е готино, само дето не мога да разбера, че ми е внук. Убедена съм, че аз съм го раждала, но Бенджи твърди, че е тя”, разказва с широка усмивка Лара.

Не крие, че да си известен в България, носи своите позитиви. Съжалява единствено, че телевизията ѝ отнема театралната сцена. От няколко месеца Лара е отново на сцената. Играе в “Представление и половина” в театър “Българска армия”.

Какво е усещането да се качиш отново на сцената, кои са нейните милион и едно желания, от какво се страхува и плаче и още от Лара Златарева ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи. Може да ни намерите вече и във вайбър, където имате възможност да задавате въпроси към гостите.

  • Ключови думи:
X