Напишете дума/думи за търсене

6 нефизически черти, които мъжете смятат за идеални в партньорката си

Физическите черти на жените, които привличат мъжете, не са мистерия.

Изследванията показват, че точно както широките рамене и тясната талия привличат повечето жени към мъжете, съотношението между ханша и талията, което подчертава „правилните“ извивки на жената, е неустоимо за повечето мъже.
Разбира се, също и гърди, устни, очи, дупе, крака, коса, тен... списъкът с физически привлекателни черти е огромен. Всеки мъж има своите предпочитания, както всяка жена има своите.

Но какво ще стане, ако погледнем отвъд повърхността? Външният вид може да хване окото на някого първоначално, но какво го задържа след този първи прилив на физическо привличане?

Какви личностни черти търси мъжът в жена, която би могла да стане за него потенциален романтичен партньор?

Допитахме се до шестима експерти по връзките, които споделят наблюденията си през годините. Те са категорични в изброяването на нефизическите черти, които търсят господата в една жена, за да създадат дълбока, трайна връзка.

1. Насърчаване и подкрепа
Мъжете искат не просто одобрение, а някой, който ще им пази гърба и ще ги накара да почувстват, че неуспехите не са провали, а търсене на нов път напред.

2. Емоционална интелигентност и чувство за хумор
Извън физическите черти и привлекателността, най-важните черти, които мъжете с висока стойност търсят, са безгрижие, любопитство, фокус върху личностното израстване и притежаване на висок емоционална интелигентност.

Жена, която може емоционално да се свърже с мъж и разбира и оценява неговите чувства, амбиции и несигурност, е основна черта, която господата търсят. Високата емоционална интелигентност играе голяма роля във всеки тип отношения.

Говори много, когато една жена е наясно със своите емоции и тези на другите, позволявайки смислена комуникация и връзка без раздухване и емоционални изблици.

3. Топлина и увереност
Повечето мъже търсят жена, която се чувства комфортно със себе си, тъй като това вероятно ще им помогне да се усещат удобно в нейно присъствие. Те харесват жена, която е топла, мила, приятелски настроена, оптимистична, защото това ги кара да се чувстват добре.

4. Приемане и неосъждане
Всички знаем, че мъжете са визуално стимулирани. Но когато става въпрос за намиране на партньор, с когото да се установят, много пораснали момчета търсят някого, с когото могат да бъдат себе си. Не става дума за чисто телесни функции, а за това да бъдат свободни да изразяват своите истински желания, надежди и страхове.

Някой, който ще им позволи да изразят себе си без осъждане или срам. Мъжете жадуват за уважение и искат да знаят, че партньорът им няма да загуби уважение към тях, когато ги видят в най-уязвимо състояние.

5. Знаят какво искат
Господата търсят лесни за общуване, доволни от живота си жени с интереси, които ги вълнуват. Дами, които са наясно какво искат да постигнат.


6. Честност и уравновесеност
Мъжете искат до себе си да имат партньор, който не си измисля истории и не живее във фантастичен свят, а съществува в реалността, където действията никога не лъжат.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X