Напишете дума/думи за търсене

Какво не знаем за Педро Паскал – хита на сезона в Холивуд

Педро Паскал и Бела Рамзи в кадър от сериала
Снимка: HBO Max

Неотдавна Педро Паскал взе короната за най-добрия „татко“, при положение че той няма деца. Кой му отреди тази титла? Какво още не знаем за мъжа на часа в Холивуд, който навърши 48 години, време е да извадим конфетите и да отпразнуваме празникаа му, като споделим някои истини за него.

Неотдавна Педро Паскал се яви на детектор на лъжата.

„Преди да ме обвините в нещо, искам да кажа, че съм невинен. От друга страна, вкарайте ме в затвора, ще ми дойде добре почивката“, пошегува се Педро Паскал в началото на интервю за Vanity Fair, което беше направено с помощта на детектор на лъжата.

Той не е единствената звезда, подложила се на този странен вид интервю.
Докато другите известни хора се стресират и изпадат в режим на пълна паника, докато правят теста, Паскал не може да спре да се смее през цялото време.

Първият въпрос, който му е зададен, е дали смята себе си за сърцеразбивач

Паскал се опита да надхитри полиграфа, като каза, че не се смята за сърцеразбивач, но веднага беше заловен от машината и призна, че всъщност мисли, че е такъв. "Това е истината. Аз съм сърцеразбивач. „
Последващият въпрос е дали е голям натиск да си сърцеразбивач, на който актьорът гордо отговори, че не е.

Той разглежда акаунти в Instagram, посветени на него
Паскал разкрива, че когато се почувства тъжен, понякога превърта през фен страниците на Instagram, посветени на него.

Награждаван плувец е
Въпреки това, че е печелил не едно състезание, след като влиза в класа по актьорско майсторство, той слага спорта на пауза. Не смята да се връща към плуването, тъй като е твърде мързелив.

Работи като сервитьор, докато чака пробива си в Меката на киното
Паскал обаче разкри, че не е добър в това прозвище поради много различни причини. „Ако те харесвам, те харесвам, а ако не те харесвам, не те харесвам. А това, че не мога да си прикривам неприязънта към някого, когото обслужвам, никога не върви добре с политиките на ресторантите и кафенетата“, разкрива той под дулото на детектора на лъжата.

Той споделя още, че е бил уволняван 10 пъти.

Той не смята, че е по-секси от Майкъл Б. Джордан

През 2020 г. Паскал беше обявен за един от най-сексапилните мъже на списание People. И когато го попитаха дали мисли, че е по-секси от най-секси господина за 2020-а - Майкъл Б. Джордан, той разкри, че Джордан е добре изглеждащ пич и той няма шанс. Но когато го попитаха за Пол Ръд, който се окичи с това прозвище през 2921-ва, Паскал каза, че смята, че те са еднакво привлекателни. „Има красиви очи. Може би имам, може би, по-добра усмивка. Бих казал, че си дишаме във врата. Имаш страхотна усмивка, Пол Ръд. Ти си красив.“ Детекторът на лъжата се съгласи с него.

Паскал е активен в Twitter и понякога търси името си
Той не смята, че търсенето на собственото му име в Twitter го прави самовлюбен, а по-скоро слаб. Според него най-странното нещо, което някой е казал за него в социалните мрежи, е, че "изглеждал като Орландо Блум, ако го ударят с лопата по лицето". Но понякога се съгласява с твърдението.

Паскал се смята за по-голям „татко“ от своя приятел Оскар Айзък

„Аз съм по-голям татко от него. Аз съм по-стар от него. Въпреки че е истински баща. Той има деца, а аз не, но татко е в състояние на ума, разбирате ли какво казвам? Аз съм баща", споделя Паскал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X