Напишете дума/думи за търсене

Снежана Макавеева: Вече съм култивиран чешит (подкаст)

Снежана Макавеева и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота”
СНИМКА: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

Актрисата Снежана Макавеева израства с трима братя. Винаги е дивяла с тях и никога не са били мирни у дома или когато са навън. Обикалят из полетата, събират гущери и с пръчки играят на нинджи. “Бяхме бунтарчета и винаги сме гледали да отстояваме това, което сме искали, интересите и желанията си. Борили сме се за тях и родителите ни са ни позволявали, за което шапка им свалям”, разказва в подкаста “24 часа от живота” Макавеева. Актрисата е зодия Водолей - това е една от най-свободолюбивите зодии, майка ѝ е същата зодия и затова я оставя да си “строши” главата по нейния си път. Оставят я да работи и да пътува из други континенти, когато е на 12-13 години.

Като малка е била чешит, но от няколко години вече е култивиран чешит. Наскоро си говорят с Мария Сапунджиева, че най-ценното нещо е човек да запази детското у себе си. Направиш ли го, значи добре си го живял този живот.

Влиза в риалити формата “Сървайвър”, без да се замисля. “Беше ми много любопитно и интересно. Бях категорична, че искам да бъда част от тази игра. Прибрах се оттам като от следващ живот. Има много хора и места, които са останали в някакво минало.” Докато е във формата, Снежана губи най-ценното – кучето си. След като се прибира в България, се прощава с любимеца си чрез емоционален пост в инстаграм.

За грешките в живота, за мечтата да има семейство, страхува ли се от провалите, как минава през трудните периоди и още от разговора със Снежана Макавеева ще чуете в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

Всяка седмица във вайбър групата на подкаста и в инстаграм профила на Книгоиздателска къща “Труд” ще намирате по един въпрос. Отговорете с коментар и стискайте палци да сте късметлията, който ще получи хитово заглавие от издателството.

Кредит към снимката: Снежана Макавеева и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота” СНИМКА: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

  • Ключови думи:
X