Напишете дума/думи за търсене

4 неща, с които жените карат половинките им да се чувстват необичани

Помните ли деня, когато силната ви половинка ви пазеше от проливния дъжд на третата ви среща?

Най-вероятно не, но възможността мъжът да вас да пази мил мокър спомен от тази ден, е голяма. Тогава може би е бил един от последните пъти, в които се е чувствал като ваш герой.

Оттогава е минало много време и нещата във връзката ви са различни. Нищо чудно вашият любим да не може да се отърве от усещането, че го разлюбвате.

Знаете ли кои са четирите неща, които жените не осъзнават, че правят, и които карат мъжете им да се чувстват необичани?

1. Те не зачитат неговата преценка
Когато му хрумват идеи, които той смята, че ще помогнат на семейството, те винаги са отхвърлени от жената. В днешно време много дами вадят повече пари от мъжете си, което би могло да им даде допълнителна власт. Но когато непрекъснато опровергават идеите на партньора си, това ги кара да се чувстват непотребни.

2. Нямат му доверие
Мъжът може да се справи с проекти около къщата, особено когато сте му дали зелена светлина да се захване с тях. Когато се намесите, за да го „спасите” или за да отхвърлите проекта, всъщност му казвате, че нямате доверие в него.

3. Не го уважават за постиженията му
Има господа, които доброволно остават на заден план, давайки път на дарбите и талантите, които притежава жената до тях. Мъже, които искат да видят любимите им да се извисяват. Когато обаче господата споделят прекрасна новина, свързана с тяхната кариера, доста жени дори не признават това тяхно постижение. Колко трудно би било да се каже: „Гордея се с теб!“

4. Вече не ги интересува общуването
Ако има нещо, което искате да бъде направено в определен период от време, кажете му кога искате да бъде направено. Ако не може да свърши задачата в периода от време, който търсите, и двамата ще сте наясно с това.

Мъжете се чувстват негативно, когато постоянно им се напомнят поетите от тях ангажименти.
Начинът, по който общувате с партньора си, може да го накара да се усеща сякаш се е провалил. Освен това постоянните ви напомняния влошават положението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X