Напишете дума/думи за търсене

4 вида седалки за декориране на антре

Седалките за декориране на антрета са изключително полезни и също така са декоративен елемент, който може да използвате, за да подобрите тази част от къщата си. Антретата са една от най-важните части на вашия дом, тъй като това е първото нещо, което виждате, когато се приберете вкъщи.

Декорирането на тази зона невинаги е лесна работа, тъй като много често това е стая с ограничено пространство. Намирането на подходящи мебели не е лесно поради изискванията за размер. Освен това тази част от жилището не трябва да бъде само визуално красива, но също така трябва да бъде функционална.
Често се прибирате вкъщи с кални или мокри обувки заради есенния дъжд и с палта, шалове, ръкавици, шапки през зимата.

Антрето е идеалното място да оставите тези аксесоари, както и обувките си.

Има много различни неща, които може да използвате, за да украсите антрето. Може да изберете нощно шкафче, скрин, огледала, килими, закачалки за дрехи, рафтове, държачи за чадъри или седалки. Ще се съсредоточим в днешната статия върху използването на пейки и седалки за декориране на антрета. Това има две основни предимства:

• Има къде да седнете и да се преобуете
• Може да осигури допълнително място за съхранение

Седалката на рафта за обувки
Този тип седалка е една от най-разпространените и практични. Тя включва място за съхранение на обувки, което често се намира под самата пейка под формата на рафтове.

Привличаща вниманието
Ако сте фен на бетона или цимента, тази седалка е за вас. Може да се опише и като пейка, тъй като нейните опори не са фини крака, а по-скоро дебели, твърди парчета цимент. Самата седалка е от дървен материал.

Би била идеална за домове с декор в скандинавски стил.
Тъй като пространството под седалката е бъде празно, може да поставите няколко кошници или кутии, за да се възползвате максимално от зоната под нея и да създадете допълнително място за съхранение.

Всичко в едно
Това е мебел, която включва комбинирани седалка, поставка за обувки и закачалка за дрехи.

Кралят на семплото
Последната седалка в нашия списък е най-простата и красива. Това е дървена седалка без облегалка, с метални крака, а мястото за сядане е от дървен материал или дори от мека тъкан.
Може да добавите няколко възглавници, които да вървят с нея, или дори одеяло, за да ви е по-удобно, когато седите.

Заключение
Както казахме в началото на статията, използването на седалки трябва да допълва други елементи в антрето, като лампи, килими или други мебели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X