Напишете дума/думи за търсене

7 начина да се уверите, че вашата следваща връзка ще e последната ви

Разбито сърце. Разочарование след разочарование. Писнало ви е от тях? Готови ли сте да се откажете от любовта? Искате ли да оставите всичките си взаимоотношения зад гърба си и да заживеете самотен живот? Имате ли натрупана болка от предишни взаимоотношения, която все още тежи на душата ви?

Още не трябва да се отказвате. Любовта е нещо, в което трябва да продължим да вярваме. Ние никога не трябва да спираме да търсим любовта, която смятаме, че заслужаваме. Всички сме достойни за любов и, рано или късно, тя ще дойде. Ние просто трябва да бъдем търпеливи и да сме способни да взимаме по-добри решения.

Използвайте неуспешните си взаимоотношения в миналото, за да научите повече за себе си. Открийте повече за това, което търсите в партньор и в една връзка. Опитайте се да мислите за нещата, които сте направили в миналото, които може да са допринесли за вашите неуспехи в любовта и да ги избягвате в бъдеще.

Животът е постоянен урок. Всеки провал е възможност за растеж и развитие. Трябва да се поучим от грешките от миналото, за да може да продължим да имаме много по-светло бъдеще. Това важи и в любовта. Трябва да научим как да оближем раните си и да поправяме разбитите си сърца, докато най-накрая не намерим любовта, която е подходяща за нас.

Ето няколко начина, по които може да се уверите, че следващата ви връзка ще бъде последната.

1. Не се впускайте в нищо само заради идеята
Не се гмуркайте във връзки като "бързо решение" на разбито сърце или на самота. Единственото нещо, което трябва да научите за любовта, е, че никога не може да я насилвате. Просто се оставете да се влюбите в подходящото време. Не се чувствайте притиснати да се влюбите в някого, само защото не искате да не сте сами.

2. Не пропускайте нито един етап във взаимоотношенията

Във всяка връзка има няколко етапа. Връзките винаги се развиват, а хората, които не успяват да се развият, са тези, които нямат продължителност в любовта. Докато пораствате във взаимоотношенията си, вашите нужди и очаквания също могат да се променят. Трябва да сте в състояние да се приспособявате един към друг като към напредъка си през различните етапи на вашата връзка.

3. Задайте разумни цели и очаквания като двойка
Едно нещо, което трябва да направите точно в началото на връзката, е открито да комуникирате вашите цели и очаквания с партньора. Търсите ли нещо сериозно и дългосрочно? Искате ли нещо, което е стабилно? Искате ли връзка с голям потенциал? Искате ли да имате семейство в бъдеще с този човек? Това са неща, които трябва да знаете един за друг в началото на връзката.
4. Научете се да пускате всяка омраза, която е в сърцето ви
Освободете емоционалния багаж от предишни неуспешни връзки. Омразата ще ви яде отвътре и ще се изпише върху лицето ви. Вие не искате да излъчвате отрицателна енергия още в началото на вашите нови любовни дела.

5. Винаги спазвайте границите в една връзка
Не забравяйте, че сте в отношения с човешко същество и то заслужава вашето уважение. И ако искате да запазите хармонията във вашата връзка, винаги се уважавайте един друг. Научете се да оценявате взаимно мненията си и никога не правете нищо, което да подкопае достойнството на партньора ви.

6. Комуникирайте помежду си възможно най-често
Комуникацията е много важен аспект на всяка връзка. В света не съществуват взаимоотношения, независимо от вида им, които да могат да оцелеят без ефективна комуникация. Най-здравите двойки винаги са склонни да разговарят един с друг. Те са двойките, които са готови да се справят с трудните дискусии. Те са тези, които са много отворени и вербални за своите чувства и очаквания. Те са тези, които държат отворени линии на комуникация по всяко време за своите партньори.

7. Винаги се уверявайте, че сте се ангажирали един с друг
Не може да очаквате да спечелите любовта, която заслужавате, без да се обвързвате с нея. Уверете се, че и двамата слагате всичките си яйца в тази кошница. Да, това е риск, но любовта винаги ще бъде риск, който си заслужава да бъде поет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X