Напишете дума/думи за търсене

Есенен декор - три прекрасни идеи

Нюансите на кафявото, оранжевото и жълтото са тук и навсякъде около нас. Започваме да виждаме червените и жълти цветове по дърветата и сухите им листа по земята, както и хора, облечени в якета.

Това време от годината е любимо на много хора. Пейзажите са впечатляващи, а температурите доста приятни в по-голямата си част. Не искате ли да усетите всичко това, когато сте у дома?
В тази статия ви предлагаме няколко декор съвета, които ще докоснат с есенно очарование дома ви.

1. Централни елементи
Първото нещо, което ще трябва да направите, е да отидете на разходка в гората или парка. Съберете сухи листа в различни цветове и размери, борови шишарки и малки клони заедно биха направили прекрасна композиция.

След като сте събрали всичките си материали, намерете поднос или стара тенджера или някакъв здрав картон, за да направите основата за вашия централен елемент. Помислете за добавяне на свещи към всичко това, просто ги подредете така, че да не подпалят материалите.

Сега единственото нещо, което остава да направите, е да съберете всичко заедно. Смесете и комбинирайте вашите елементи, а най-накрая ги залепете, за да получите един красив централен елемент за вашата маса.

2. Тикви
Есента е и времето от годината, когато хората берат тикви. След като приключите с приготвянето на вкусни пайове и печенето на семките, ще имате перфектната черупка, която да използвате като основа за аранжировка за домашен декор.

Друго нещо, което можете да направите, е да изберете сорт тиква, който изсъхва без гниене и така остава непокътнат за дълго време. Има много размери, цветове и форми, така че може да създадете много забавни композиции за всеки ъгъл на вашия дом.

Благодарение на разнообразието им от размери и форми, може да ги използвате навсякъде във вашия дом. Любимите места за тях са в антрето или близо до входа, кухнята и хола. Разбира се, бихте могли да направите и централен елемент на масата с тях.
Напълнете вашите тиквени черупки със сушени листа, есенни плодове или просто с няколко малки клонки.

3. Сухи листа и цветя
Сухите цветя вървят добре с всеки есенен декор. Те са многофункционални за работа, защото може да ги използвате за създаване на всякакви аранжировки . Ето няколко идеи как да ги интегрирате в декора на дома си.

Сухите цветя в рамка са идеални за всяка част от къщата ви, тъй като напълно ще озарят мястото. Освен това ще имате уникално произведение, създадено от вас. Изберете цветята, които искате да изсушите, след това ги поставете между вестникарски страници и след това поставете тежък предмет отгоре. Оставете ги за няколко дни и готово, вашите цветя са готови за рамка.

Букет от цветя. Просто го закачете с главата надолу и нанесете лак, оставете да изсъхне за една нощ и повторете процеса за няколко дни. Вече е готов да краси дома ви.
Както може да видите, внасянето на есента във вашия домашен декор е много лесно. Просто съберете няколко предмета и дайте воля на въображението си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X