Напишете дума/думи за търсене

Задължителни есенни декорации у дома

Сбогувахме се с лятото, поне на нашата географска ширина, но пък имаме алтернатива лятото е към края си. Сбогом на всички нощи навън на терасата, цветни градини и свежи, леки материали. Вместо това е време да прекарвате повече време на закрито и да започнете да обмисляте декорациите на дома за есента.

Този сезон има два цвята, за които знаем, че ще бъдат популярни. Обичаме марсала и светлосиньо. И двата цвята се съчетават добре със сиви, земни тонове и дори лека кобалтово синя за много специфични детайли.

Друга цветова тенденция за есента ще бъдат аквазелените тонове. Хората понякога бъркат тези цветове с тюркоаз. Те ще ви напомнят за ваканция край морето и отдих, заобиколен от буйна, разлистена природа.

Декоративни метални акценти

Металните орнаменти под формата на вази или дори малки мебели със сигурност ще привлекат окото. Медта, бронзът и месингът с техния състарен златист блясък са страхотни идеи за този сезон. Те помагат за внасянето на топлина в помещението, което е от съществено значение през тези по-студени месеци.

Килимите като декорация за есента
Пухкавите, меки килими са задължителни за есента. Това е един от най-добрите начини да добавите малко топлина и комфорт към всяка стая.
Нова креативна тенденция е да се наслагват няколко различни килима, като се играе с текстури и шарки. Предлагаме ви да използвате тези килими, за да създадете разделение между различните стаи.

Удобни плетива
Плетивата са типичната есенна материя. От няколко години плетенето се превърна в терапевтична дейност за много хора. Независимо дали създавате одеяла или просто ги купувате, плетените артикули са друга задължителна декорация за есента.

Мислете извън кутията. Можете да използвате плетени платове за възглавници, пухове, килими или дори декорации, които да окачите на стената.

Екологични декорации
Устойчивата декорация продължава да бъде тенденция. Всеки е загрижен за околната среда.
Ако искате устойчиви декорации за есента, помислете за кошници от влакна за допълнително място за съхранение. Заложете на естествени материи като памук или вълна. Може също така да обмислите използването на ръчно изработени керамични артикули като декорации. Те променят вашия дом и околната среда.

Нека бъде светлина
Когато обмисляте декорации за есента, осветлението е от ключово значение за създаването на топла, уютна атмосфера.
За да постигнете този вид, препоръчваме да използвате свещи. Може да смесвате и комбинирате форми и размери, за да създадете динамичен ефект. Добавете и ароматни свещи с един и същи аромат, за да избегнете смесване на миризми, които не се съчетават адекватно.

Силата на цветята в декорациите за есента
През есента има много видове цветя. Може да ги използвате, за да направите красиви централни елементи.
Помислете за използването на гладиоли, далии, маргаритки или лютичета. Комбинирайте техните топли, весели цветове. Може също така да позиционирате върху трапезната маса ваза със сухи цветя.

Чукам на дърво
Друга тенденция в декорациите за есента са състарените материали, особено дървото. Това е устойчив материал , който предлага безкрайни възможности за употреба.

Може да трансформирате стара врата в маса. Или стар прозорец в декоративен елемент за стената на вашия хол. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X