Напишете дума/думи за търсене

6 фини признака, че не се грижим добре за душата си

Физическо здраве, отметнато! Психично здраве, отметнато! Вие сте холистично и клинично здрави. Изчакайте малко, не толкова бързо. Здравето на човека обикновено се състои от три части.
Кои са признаците, че не се грижите добре за душата си?

1. Страхувате се от работата си
Ако постоянно се борите с депресията в неделя вечер или натискате по-често бутона за отлагане на алармата си, това може да означава, че не се грижите за душата си. Страхът от работата ви е голяма улика, че благосъстоянието ви е пренебрегнато и нещо духовно не е наред. Когато живееш автентично и правиш това, което обичаш, душата ти е щастлива. Подхранващата душа работа разкрива най-доброто от вас. То е енергизиращо и възнаграждаващо, неизтощаващо или предизвикващо безпокойство.

2. Имате лоша духовна хигиена
Има много признаци на лоша духовна хигиена, които може да пренебрегнете. Може да дойде от поглъщане на негативността на другите, задържане на миналото или самопренебрегване. Кои са те?

- Неспособност да спрете ума си да се развихри
- Безсъние
- Безпокойство
- Прекалена драма и конфликт
- Неспособност за фокусиране
- Лесно се ядосвате
- Необичайна емоционалност
- Финансови проблеми

3. Спокойствието е изчезнало от живота ви
Когато не може да намерите вътрешното си спокойствие, душата ви има нужда от подхранване.

4. Изпитвате блокове и липса на енергия
Два знака работят заедно, за да покажат еднаква нужда от повече грижа за душата ви. Имате блокирани или дисбалансирани чакри и ви липсва радост и устрем в обичайното преследване на живота.

5. Носите злоба, която в крайна сметка ще избухне в лицето ви
Хората изпитват злоба към другите, мразят и злоупотребяват с тях, смятайки, че това по някакъв начин им вреди. Възможно е, но повече от това уврежда душата ви.

6. Спряхте да изпитвате благодарност за всичко на Земята
Надарени сме с невероятни храни, планини за изкачване и вода за пиене. Това, което Земята споделя с нас, е твърде голямо, за да го формулираме. Буквално, животът ни зависи от Майката Земя.

Благодарни ли сте всеки ден за това, което Земята предлага? Благодарността към Земята и всичко, което може да усетите, отваря сърцето и душата ви за всички възможности. Отделете време, за да отговорите на този въпрос, като предоставите примери, които подкрепят вашия отговор. Тези подкани могат да покажат колко внимателен, състрадателен и осъзнат живот живеете ден за ден.

Признаците на лошо физическо или психическо здраве често са ясни и забележими. И все пак признаците на боледуващата душа обикновено са по-дискретни и фини. Прокрадващото се усещане, че нещо в живота не е в равновесие, е важен индикатор, дори ако невинаги може да определите точно какво не е наред. Добро място да започнете е да направите инвентаризация на духа и душата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X