Напишете дума/думи за търсене

10 невероятни признака, че сте срещнали някого от вашето „душевно семейство“

Когато някой умре, душата му се разбива като ваза, хвърлена в стената.

Душите се разбиват през цялото време, но след това се събират обратно и се превръщат в нови души. Понякога части от вашата стара душа намира своя път в новата душа на някой друг. Понякога парчетата на околните се добавят към вашата душа, така се създава душевно семейство.

Семейството на душите е група от хора с частици от душите на другия. Подобно е на сродните души, но е значително по-семейно, отколкото романтично – вие сте свързани на ниво душа, вместо да сте свързани чрез физически връзки.

Вашето душевно семейство е пълно с хора с подобно мислене, които споделят същата енергия и цели като вас. Те знаят как се чувствате, какво търсите и ще ви помогнат по пътя към намирането на истинската ви цел.

По същия начин те са хората, на които ще помогнете да ги насочите по пътя към истинската им цел. Имате силна връзка с душевното си семейство и тя е необходима, за да преминете през вашето духовно пътуване.

10 знака, че сте срещнали душевното си семейство

1. Те ви изграждат
Вашето душевно семейство ви изгражда. Когато искате да се промените, те ви пазят. Когато имате голяма идея, те ви помагат да я реализирате.

Вашето душевно семейство винаги ще бъде до вас. Те ви разбират на по-дълбоко ниво - ниво на душата - и ще ви помогнат да се изградите независимо от всичко.

2. Мъмрят ви, когато направите някоя глупост
Ако се прецаквате, те ще ви кажат; не се тревожете за това. Не забравяйте, че членът на семейството на вашата душа е някой, който ще ви помогне и ще действа като ваш водач.

Непременно ще има неравности по пътя и може да се почувствате потиснати или да направите някои грешки. Вашето душевно семейство ще ви върне обратно, когато стигнете до тези по-тъмни места.

3. Работите добре заедно
Членовете на душевното семейство работят заедно наистина лесно. Изглежда сте на една и съща вълна и вършите нещата ефективно.

Вашето душевно семейство споделя обща цел с вас, достигане на духовно пробуждане и разгадаване на истинската ви цел.

4. Вие сте търпеливи и състрадателни заедно
С хора извън вашето душевно семейство може да се чувствате двусмислени. Може наистина да не ви пука или да не изпитвате много състрадание към тях. Но за онези от вашата душевна група отделяте време. Имате цял ден за тях. Чувствате се страстно към тях.

Вие действате като учител и водач за тези индивиди, без дори да го осъзнавате, или може би го правите нарочно, поради връзката им с вашата душа.

5. Заедно мислите глобално
Вашето душевно семейство са хората, с които стоите будни до 4 сутринта, разговаряйки за големи идеи – да започнете бизнес, да спасите света или да изследвате космоса.

Вашите дължини на мозъчните вълни ще бъдат в хармония една с друга и мислите ви ще се подредят по подобен начин в големия мащаб.

6. Те могат да четат вашите мисли, а вие техните
Срещата с вашето душевно семейство ще бъде като среща с вашия отдавна изгубен близнак. Те знаят точно какво мислите почти винаги и вие ще може да разберете техните мисли по същия начин.


7. Вие сте пламъци близнаци
Пламъците близнаци не само споделят едно душевно семейство, те споделят една душа. Въпреки че имате собствена душа, вие и вашият пламък близнак също споделяте такава.

Връзката ви с вашия пламък близнак е бурна, но силно страстна.
Няма да може да скриете нищо от него, но той също така ще ви насърчи по пътя ви към намирането на вашата духовна цел.

8. Чувствате се напълно сигурни и удобни около тях
Подобно на вашето кръвно семейство, вие трябва да се чувствате сигурни и комфортно около членовете на вашето душевно семейство. Често срещан знак, че сте ги срещнали, е това чувство за сигурност. Може да си позволите да бъдете напълно уязвими около тях.

9. Те ви помагат да видите по-голямата картина
Докато ви напътстват по време на пътуването ви, член на вашето душевно семейство ще ви помогне да видите по-голямата картина. Ще може да си представите как трябва да изглежда вашето бъдеще, докато продължавате по пътя си към духовно пробуждане.

10. Вие просто сте наясно
Понякога най-простият знак, че сте срещнали своето душевно семейство е, че просто знаете. Този вид силна връзка е неизбежна и вие инстинктивно ще почувствате, че сте срещнали душевното си семейство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X