Напишете дума/думи за търсене

Пътешествието на Марс в Телец - нови възможности и хоризонти

В утрото на 9 юни огненият младеж Марс, започва своето гостуване в уютния знак Телец, което ще продължи до 21 юли.

В старогръцката митология Марс се изобразява от Арес, бог на войната. На Земята в неговия ресор е чистата и неподправена енергия, мотивация, решителност, целеустременост, чувство за самосъхранение, надмощието, гнева и жаждата за успех. Търсим го в първата глътка кафе, изживяваме го с всяко постижение, нуждаем се от него във всяко начало и го намираме в края на всяка цел. Той е смисъл, страст и движение. Изкушаващо независим, дързък и несломим, обича да ни провокира и увлича в магията на Живота.

През последните два месеца Марс беше в собствения си дом на знак Овен. Чувстваше се силен и подкрепен във всяко едно начинание, защото у дома всичко е позволено. Накара ни да бързаме, да бъдем несъобразителни и изискващи.

Сега енергията навлиза в нов етап, който ще ни донесе нови възможности и хоризонти.

Телецът е земен и пасивен знак. Той не обича да бърза, да се впуска в необмислени битки, да се доказва на всяка цена и да нарушава спокойствието си. Предстои време за повече комфорт, уют и разкош. Сега ще бъдем по-упорити, търпеливи и целящи лично удовлетворение. Ще подреждаме желанията си по приоритет. Ще избираме най-важните си цели и тези, които ви носят полза, щастие и градивен смисъл.

Периодът е хубав за анализ на ресурса, с който разполагаме, за довършване на важните дела, за упоритост, за започване на нови занимания, за стартиране на бизнес проекти, за търсене на повишение на работното място и за търсене на разбирателство в личните отношения.

Между 8 и 18 юли Марс ще бъде в компанията на непредвидимия Уран. Тази среща на планетите ще ни кара да променяме, като е възможно да изложи на риск отношения, дела и нови проекти. Избягвайте рискови занимания, претоварване, взимане на крайни решения, необмислени действия и неналожителни пътувания. В дните 13-и, 14-и, 15-и и 16 юли риска от инциденти е завишен. Избягвайте рискови спортове и занимания. Шофирайте внимателно. Опитайте се да бъдете последователни в решенията си, като уважавате другата гледна точка, позиция и мнение.

На щастие, късмет, любов и бизнес успехи в този период ще се радват всички Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби.

Овните могат да очакват добри резултати, успехи и приток на полезна информация.

Близнаците ще се радват на приятни изненади, нови запознанства и професионални възможности.

Везните ще се радват на хармоничен и щастлив период.

Стрелците ще наблюдават забавяне в успехите си. Те трябва да бъдат упорити в начинанията си и да не се отказват от избраните цели.

Сложен ще е периодът за всички Лъвове и Скорпиони. Те могат да срещат трудности в личен и професионален план. Хубаво е да се въоръжат с търпение и да не взимат крайни решения. Търсете баланс, правете си изводи и избягвайте влизане в конфликти.

Водолеите може да се чувстват изморени и неподкрепени от околните. Имате късмет в делата си и не търсете подкрепа отвън в решения и избори.

Желая Ви спокоен и хармоничен период!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X