Напишете дума/думи за търсене

Ексхибиционизмът - отклонение или афродизиак

Най-вероятно повечето от вас са имали привилегията да се насладят на нечии провиснали гениталии в градската градинка, докато разхождат я кучето, я влачат тротинетката на наследника си.

Всичко друго сте очаквали да видите на два метра от пясъчника, но не и спаружения член на някакъв откачалник, който си умира да го развява на воля пред очите на нищо неподозиращи минувачи.

Иде пролет, а с нея прииждат не само щъркели, но и нуди ергени с износени шлифери.

Ексхибиционизмът е чудо, което със сигурност повдига много вежди и пениси.

На всички от време на време ни се ще да покажем сластни бутове, поклащащи се неособено срамежливо под кола тип коланче. Или поне правехме това във времето, в което пубертетът заплашваше да ни изяде главите. Обаче едва ли това наше палаво минало ни е направило прекалено напористи показвачи на голи телеса на обществени места.

Едно време имах два-три нещастни опита да се запаля по нудизма - общоприетата форма на публично разголване, но реших, че женствеността ми не е достатъчно разюздана, та да я поръсвам с морската пяна на Малката Русалка и с пясъка на Седемте морета. Така де, човек трябва да е естет дори в ексхибиционизма.

Да не говорим, че е незаконно да си ексхибиционист извън определените за това плажове. А шансът да станеш за посмешище е по-реален от клоун във ведомствен стол. Неслучайно съществува нарицателното „стар мръсник”.

Ексхибиционизмът попада в графата на парафилиите - състояния на постигане на сексуална възбуда или удовлетворение чрез обекти, ситуации или индивиди, които не отговарят на общоприетата сексуална стимулация.

73% от хората признават, че са изпитали възбуда, когато неволно са излагали гениталиите си пред погледа на непознат

Ексхибиционистите може да мастурбират или да си фантазират, че се самозадоволяват, докато се показват пред непознати, без да прибягват до същинска сексуална дейност с тях. Те се възбуждат доста повече от изненадата, която поднасят на случайни непознати. Понякога обаче си изяждат боя от минувачи, на които им е писнало някой да им набутва в лицата недостатъчна мъжественост.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X