Напишете дума/думи за търсене

Какво означава това на езика на любовните sms-и?

По сърцата ни чука Свети Валентин и всеки се е забързал да купува подаръци за другия, за да отпразнуват любовта. Понякога обаче дарове са по-добре да не залитат в материалното. И един по флиртаджийски sms би достигнал до заветната струна. Внимавайте обаче да не предозирате със заигравката, няма нужда нещата да стават груби.

Ти + Аз = <3

Това съобщение е подходящо, ако все още не сте си казали вербално с любимия, че се обичате. Хем е с една идея по-безопасно от прямото споделяне на любовта в очите, хем така ще дадете на другия време да смели информацията и да провери нивото в сантиметра на неговите чувства.

Точно в 14:02

Ако сте от хората, които целуват часовника в несвяст, когато стрелките покажат 11:11 и си пожелават великолепности в мига, значи с удоволствие ще почетете чувствата си точно в 14:02. Пратете в този час съобщение. Ако е от по-досетливите, любимият ви ще полюбопитства какво е желание сте си намислили. Оттук насетне вие ще решите какво искате.

Цитат от филм

Почти всяка двойка има любима песен. Често влюбените имат и фаворит сред филмите. Подберете една от репликите, която винаги докосва пеперудите в корема ви и я изпратете по предназначение.

Криминално

Това предложение може да ви се стори малко изтъркано или евтино, но ако не постигне друг ефект, поне ще усмихне получателя си. Започнете съобщението с въпроса дали не е престъпник, дали не е крадец и го заплашете, че ще се обадите на ченгетата. Когато той ви попита обратно защо, отговорете му, че е откраднал съня, разума и органа отляво, който тупти в унисон с неговия. Както казах, малко ала лексикон, но пък носталгичното завръщане в миналото почти винаги е приятна разходка.

Няма празно

Ако случайно е забравил да ви събуди с любовни думи, изпратете му празен sms. Няма начин то да остане незабелязано. Когато ви попита защо няма нищо написано, винаги може да го приканите той да попълни ненаселеното с думи пространство.

Снимка > думи

Не става дума да изпращате нещо, заради което след това ще съжалявате, но понякога една снимка казва повече от 1000 думи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X