Напишете дума/думи за търсене

8 причини той да не отговаря на съобщенията ти

Ако сте изпадали в ситуация, която ви вкарва в ступор от очакване, взрени в дисплея на телефона, значи ще разберете за каква фина материя става дума в редовете по-долу. Харесваме си някого, успяваме по някакъв начин да му се представим, разменяме телефони и зачакваме първо обаждане, първо съобщение, първи отговор на наше съобщение. Чакаме. Първо търпеливо, второ търпеливо, трето и четвърто истерично без никакъв спомен от търпението. Какви биха могли да бъдат причините, поради които той не отвръща на милото и леко флиртаджийско съобщение, което сте му пратили преди минути, часове, дни...

Наистина е зает

Повечето хора предпочитат комуникацията чрез съобщения, особено ако са в началото на едни отношения. Но колкото и да очакваме знак от обекта на желание, невинаги може да захвърлим всичко и да си счупим краката от бързане, за да му отговорим. Не си мислете, че той няма интерес към вас, или сте го разочаровали, ако не ви върне отговор в близките пет минути. Може да е прекалено зает да убеждава управителя на любимия ви ресторант, че трябва да запази за вас една маса за петък вечер.

Не може да измисли нищо остроумно

Не е изключено да се опитва толкова усърдно да ви впечатли, че да му е трудно да измисли перфектния отговор. Може да не иска просто така да ви връща някакви си думи, които няма да провокират лавина от последващи съобщения.

Прочел го е, но е забравил да отговори

Всички сме го правили. Прочиташ съобщение, а после забравяш да върнеш, унесен в работа, в мисли, в четене на книга... Или пък ангажирани с деня си, да сте се самозаблудили, че сте върнали отговор. Както казах, случва се на всеки.

Не го намира за нещо важно

Това със сигурност е един от най-лошите ни страхове. Ужасно е да си помислим, че някой не би намерил телефонните ни писмени откровения за интересни. За толкова досадни всъщност, че дори да не си струват да им бъде отговаряно. Ако установите, че случаят е именно такъв, не си губите времето с този тип.

Не е сигурен в чувствата си

Ако знае, че представлява интерес за вас, той може пък да не иска да ви подвежда, демонстрирайки емоции, които няма все още. Може да му отнеме повече време да разбере дали иска да се среща с вас или не. Любовта невинаги се случва от пръв поглед.

Прочел го е, но не е удобно да отговори

Ако е по средата на важна бизнес среща, прави презентация или изнася лекция, най-вероятно е едно доста невъзможно време за отговор на съобщения. Да не говорим, че би било изключително грубо да зареже аудиторията си и да хукне да пише sms-и, па макар и любовни.

Изключил е звука на телефона

Ако не чуеш звука, че имаш съобщение, как да знаеш, че то е пристигнало? Или пък си изключил дори вибрацията.

Всяко чудо за една нощ

Това е най-гадната причина, поради която той не връща нищо на съобщенията ви. Ако сте били авантюра за него за една вечер, такава ще си и останете, без значение колко sms-а пуснете с „прекарах си чудесно“ и „да се видим отново“. Ако не ви отговаря, тогава най-добре четете между непристигналите редове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X