Напишете дума/думи за търсене

4 начина, с които да разберем колко ни цени половинката

Казването на „Обичам те“ е възможно най-лесният начин да заявите на някого, че ви е грижа за него, но това не е единственият начин. Когато става дума за изразяване на емоции, всеки индивид е различен. Докато някои използват думи, други разчитат повече на действия и жестове. Начинът, по който вашите половинки проявяват привързаността си, може да ви накара да се тревожите за връзката си и да ви накара да се почувствате по-малко желани.

Представяме ви начини, чрез които хората проявяват обич към партньорите си, без да използват думи.

Влиза доброволно в ролята на дневник

Ако вашият партньор е готов да ви изслуша и да ви утеши както в тъжните, така и в щастливите ви дни, той не е само отличен слушател, но това също подсказва, че цени доверието във вашата връзка. Позволявайки ви да го използвате като дневник, в който записвате всичките си размисли и страсти, вашият партньор се опитва да направи връзката между вас двамата по-силна и по-искрена.

Обича гушкането толкова, колкото и вие

Когато сте влюбени, гушкането е една от най-големите радости от това да сте в една връзка. Ако вашият партньор обича да се гушка толкова, колкото и вие, това означава, че той също обича да прекарва качествено време с вас. Освен това цени интимността във връзката ви. Случайните целувки по челото и прегръдките откъм гърба също са знак за това, че се опитва да ви каже колко сте важни за него, без да го изрича на глас.

Насърчава ни да постигнете целите си

Това, че сте във връзка, не означава да сте с партньора си постоянно или да си изпращате съобщения по всяко време в денонощието. Вие сте два отделни индивиди с различни цели и мечти. Ако вашият партньор ви насърчава да отделите повече време за постигане на целите си, това означава, че цени личното ви пространство. Разбирането, че партньорът ви също има живот и правото да преследва собствените си мечти, е знак за зрялост и истинска любов.

Помага в домакинството

Ако партньорът ви няма нищо против да мие чинии, пуска пералня и да помага в домакинските задължения, това е знак, че ви смята за неговата равностойна половинка. Наистина е трудно да се намери някой, който цени равенството в една връзка, така че ако имате такъв човек до себе си, не го пускайте.

Бъдете нащрек обаче, ако показват обичта си в публичното пространство твърде страстно и неуместно понякога.

Често публичната проява на обич може да е червен флаг. Ако той постоянно търси начин да се изфука „колко ви обича“ пред хората, опипвайки ви неуместно и целувайки ви ненаситно, това може да е знак за несигурност, свързана с романтичните ви отношения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X