Напишете дума/думи за търсене

9 начина да разбереш, че той не те обича

Любовта и похотта са лесни са объркване, особено в по-ранните етапи на връзката. И двете емоции ни карат да се носим из облаците, но падането от тях не е най-безболезненото нещо. Как да ги разграничим?

По дрехите ще познаеш

Няма лошо да искаш да си издокарана за приятеля си, но ако дори след първите няколко срещи продължаваш да се обличаш като съблазнителка или като модел от Модната седмица в Ню Йорк, то по-скоро бихме отсъдили в полза на похотта.

По липсата на дрехи ще познаеш

Вече е петък вечер и нямаш търпение да го видиш. Нахлузила си най-яката си тишъртка, удобни сандали, но на вратата установяваш, че си забравила да обуеш дънките си. Така де, влюбена си – не може да мислиш и за дрехите си, когато той не излиза от главата ти.

По грешките ще разбереш

Обичаш го и искаш той да бъде още по-добра личност. Ако и той те обича, тогава ще може от време на време да понася някоя и друга конструктивна критика. След като си склонна да му посочиш недостатъците, значи ти пука за него повече, отколкото предполага едната похот.

По думите няма да разбереш

Когато изпитваш похот, непрекъснато се опитваш да му доставиш удоволствие. Когато той те пита нещо, по-скоро отговаряш с някакъв „безопасен“ отговор, въпреки че не съответства напълно с вътрешния ти свят.

По истината ще ти стане ясно

Нормално е да не се съгласяваш с всичко, което той казва и прави. Това, че имате различия, не означава, че не сте един за друг. Казва, че сте различни хора. Здравословните дебати са добро и нормално нещо и ни помагат да видим нещата от гледната точка на другия. Ако не ни пука за него достатъчно, няма изобщо да си губим времето в различни спорове. Ще го уплътняваме в размяна на ласки.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X