Напишете дума/думи за търсене

9 неща от спалнята, които съсипват връзката

Връзките никога не са толкова прости, колкото ни се ще. И не защото хората сме толкова сложни същества, а защото обичаме да има драма в живота ни.

Много хора имат невярното убеждение, че е най-трудно да си намериш половинка, но истината изобщо не е такава. Поддържането на връзка е доста по-голямо предизвикателство. Някои двойки избират да не се грижат за хармонията в отношенията си и те рано и ли късно се пръскат на парчета.

Ако двойките не полагат усилия да се хармонизират или пък да направят дребни, но важни компромиси, то по-добре да не продължават с връзката си.

Обикновено дребните грешки, които допускат партньорите, са простими, но ако достатъчно дълго време се неглижират, то с течение на времето може да се превърнат в неконтролируеми проблеми.

Ето няколко навика, които трябва да избягвате на всяка цена, когато сте във връзка, ако искате тя да просъществува.

1. Да пишете съобщения на други хора, докато сте в леглото

Не би трябвало да изпращате текстове на други хора в присъствието на партньора си. Още повече, когато сте заедно в леглото. Това е тотална проява на неуважение. Разбира се, изключение може да правят важните съобщения, засягащи семейството или работата ви.

2. Постоянно да висите в социалните мрежи

Ако това е така, няма съмнение, че сте пристрастени към виртуалното пространство на Facebook, Instagram и прочие платформи. Въпреки това се опитайте да си наложите самоконтрол, когато лежите до любимия си. Едва ли ще ви хареса вместо да бъдете прегърнати, другият да ви обяснява как трябва да лайкне тази или онази снимка на някоя предишна своя изгора.

3. Да гледате телевизия

Това е доста хлъзгава плоскост, по която не ви се ще да се пускате. Двойките, които гледат телевизия в спалнята, отнемат възможността си за качествено общуване. По-добре правете това в хола, но спалнята трябва да бъде интимното ви място, където телевизорът няма място.

4. Да четете книга

Четенето е може би една от най-добрите неща, които всеки човек може да си причини. Въпреки това опитайте се да не четете любимия си роман, докато до вас лежи любимия. По-добре използвайте времето за разговор и общуване, а книгата оставете за момента, в който той заспи или когато сте сами у дома.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X