Напишете дума/думи за търсене

Най-големите грешки в секса

Когато любовният ни живот стане малко скучен и монотонен, започваме да каталогизираме по всевъзможни начини партньора си като недодялан, нераздаващ се или нехаен любовник. Истината е, че тази работа със секса в повечето случаи е двустранно занимание, така че колкото е виновен той, толкова нашето влизане на слабо време в интимното танго. Докато мъжете слушат неособено добър рап, възпяващ достойнствата на женското тяло, за да си припомнят как се правят нещата отново пиперливи, ние правим ревизия на собствените си грешки, които често водят до креватната разлъка.

Сексгрешка №1 – да не инициираме размяна на ласки

Много от нас все още се осланят на изконното женско право да се държат като лейди от началото на XVIII век. Не искаме да сме прекалено напористи, що се отнася до сексуалните дела, и затова сме по-усърдни в пиенето на чай, отколкото в провокирането на плътски сладострастия. Все едно ни е страх да не ни закичат с медал за агресивност. Това обаче изпраща грешни сигнали на мъжа до нас. Ако той винаги е инициатор на интимности, това, че ние сме инертни, автоматично се превръща в липса на равенство, измерено на кантара на страстта. Истината е, че на господата им харесва да бъдат желани и преследвани, точно толкова, колкото и на нас.

Сексгрешка №2 – да се притесняваме как изглеждаме

Ако по време на целия акт си мислим как изглеждат коленните ни капачки на оскъдната светлина, която жужи около възбудените ни тела, то по-добре въобще не припарваме до тялото на партньора си. Мъжете обичат уверените в своята сексуалност жени. Сигурно и на нас няма да ни е приятно, докато го докосваме тук и там, той постоянно да ни повтаря, че не харесва как са застанали космите по гърба му или че наклонът на мъха в ушите му е сгрешил посоката. В крайна сметка целта на цялото занимание е да получим и дадем удоволствие, а не да спечелим призово място в конкурс за красота.

Сексгрешка №3 – за мъжа актът не е нищо особено

Ако си мислим, че за мъжа сексът е едно поклащане напред, едно назад, малко встрани и готово, нека да помислим пак. И за господата това е важен акт на споделяне, така че да не го подценяваме. 52 процента от тези от тях, които се отдават на секс за една нощ, се надяват това да прерасне в сериозна връзка. Какъв е изводът? Никога да не тръгваме с предубедеността, че мъжете не са романтични и че нямат нужда от ласки. Това е като да вярваме на твърдението, че жените не сме сексуални.

Сексгрешка №4 – без параноя, ако предложи нещо ново

Ако по време на акта или преди него любимият ни предложи да заимстваме някой чалъм от акробатите на Цирк дю Солей, нека не изпадаме в детективско настроение. Нормално е след като една двойка е заедно от известно време да й се ще да подлюти малко нещата. Разбира се, ако не ни се нрави позата свещ или поредица от 10 лицеви опори, докато си разменяме ласки, няма да ги правим. Но да не забравяме, че ако им трябва дърво, най-вероятно ще отскочат до гората или до близкия мебелен магазин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X