Напишете дума/думи за търсене

Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят

Сякаш мъжете днес биха отишли да се запознаят само с усмихната жена?

При разговорите ми с мъже те казват, че искат жената, с която се запознават, да е усмихната, да им покаже, че иска да общува с тях. Добре е тя да активизира своята сърдечна чакра, като покаже, че обича целия свят и мъжете, и да им се усмихва просто така от сърце, без да ги сваля, а само защото ги има. И тогава те ще дойдат при нея.

Защо напоследък мъжете стават по-малко сексуални?

Ако това е факт, означава, че първата чакра на мъжа не работи. Получава се, когато жената има много голяма активност във връзката и става мъжът в нея. По този начин неговата първа чакра се заключва и сексуалността я няма. Докато не се почувства мъж и не се реализира в живота, той няма как да поиска секс - или ще е апатичен, или ще е агресивен алкохолик, или ще търси жена, която да му дава усещане, че е крал. Всеки мъж иска да е крал.

Мъжете все смятат, че ги упрекваме за нещо. По-чувствителни ли станаха?

Не е редно да ги упрекваме. Работата на жената е да се възхищава на мъжа. Да показва, че му е благодарна, да му се радва и да акцентира върху хубавите неща, които той прави.

Някои мъже казват, че като са притеснени, може да не правят секс и година?

При стрес те правят по-малко секс. Но когато мъжът е успешен в работата си, жената го възбужда, предизвиква го, дава му любовта и подкрепата си, на него му се прави секс. Ако той е неуверен, защото тя е по-успешна от него, връзката е трудна.

Защо някои мъже предпочитат компанията на свои приятели и са някак апатични към жените? Или чакат те да направят първата стъпка?

Мъжете трябва да се стегнат и да бъдат мъже, тогава и жените ще бъдат жени (усмихва се).

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X