Напишете дума/думи за търсене

Тези спортни танци ни правят секси

За да умеем да съблазняваме, преди всичко трябва да се чувстваме добре в тялото си. Добре е да практикуваме спорт, не просто, за да стегнем мускулите си, но и за да отприщим женствеността си. За това най-много ни помагат танците. Изберете най-подходящите за вас.

Ориенталски танци за гъвкавост
Мъжете са категорични, че сексапилната походка е нещо, което винаги ги привлича. Да умееш обаче да вървиш и да въртиш дупе, не е никак лесно. За да придобиете съблазнително полюшване на бедрата, се препоръчват ориенталските танци. Те ще ви помогнат да разграничите движението на ханша, от това на талията, да движите дупето, без да поклащате рамената и да придобиете гъвкавост на мускули, които може преди това дори и да не сте предполагали, че съществуват. С тези танци, докато моделирате тялото си, ще развиете изключителна гъвкавост и кординация, които ще са ви изключително полезни в спалнята.

Стриптийз аеробика за самочувствие
Каквато и да е първата ви асоциация, трябва да знаете, че не става дума за събличане, а за изключително натоварващ спорт. Стриптийз аеробиката е комбинация от аеробика, йога, пилатес и фитнес. С нея тялото се извайва изключително много, защото се натоварват едновременно краката, ръцете, коремът и гърбът. Наричат я идеалното оръжие срещу паласките. Освен това тя ви прави пластични и гъвкави. Но най-големият й плюс е, че повдига самочувствието и ви кара да се разчупите.

Балет за повдигнат бюст
За никого не е тайна, че всъщност правилната стойка е най-важното условие, за да изглеждат гърдите ни повдигнати. Прав гръб, леко изнесени рамене назад, брадичката нагоре. Ако се научим да стоим така със сигурност ще изглеждаме много по-добре – не само, че бюстът ни ще е “вирнат нагоре”, но и няма да имаме двойна брадичка. Най-добрият учител за идеалната стойка е балетът. И не става дума да ходите на безумно трудни тренировки. Много популарно е DVD-то с упражнения за вкъщи, съдържаща упражнения от репетициите на Нюйоркския градски балет (New York City Ballet Workout). С него неусетно може да се превърнете н белия или в черния лебед – въпрос на избор.

Салса за секси бедра
Не случайно латиноамериканките се славят като изключително сексапилни. Дори и да не са от най-слабите, те привличат с това, че телата им са невероятно стегнати и гъвкави. Именно танци като салса, меренге, бачата допринасят за това. Те не само ни помагат да стегнем дупето и бедрата, но и ни учат как да открием горещата си същност и да я отприщим.

------
Не пренебрегвайте и източните практики като тай-чи. Техният ефект не е толкова в стягането на ключови зони като дупето и гърдите, но ни дават нещо още по-ценно – способност да “осъзнаем” тялото си. Тай-чи ни кара да чувстваме всяка част от тялото си, да търсим не просто физическа, но и духовна хармония. Да се чувстваме добре в кожата си. А това е най-важното.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X